Capitala Bulgariei a fost inchisa, inainte de Paste.La iesire din oras s-au format coloane de masini

Bulgaria a luat o masura dura pentru oprirea raspandirii COVID-19. Capitala statului, Sofia, a fost inchisa, chiar inainte de Paste, anunta presa din Bulgaria, vineri.

Carantina este o masura preventiva pentru a limita raspandirea de covid-19, dupa ce mai multe coloane de masini s-au format in ultimele zile la intrarile din Sofia.

„Cu incepere de la miezul noptii, interzicem pe termen nelimitat orice intrare sau iesire din Sofia pentru toate autovehiculele de transport de pasager”, a spus ministrul Sanatatii din Bulgaria,Ananiev Kiril, intr-o conferinta de presa.

Potrivit acestuia, singurele care vor putea sa intre sau sa iasa din oras sunt camioanele transportatoare de marfuri si masinile de salvare. Si cei care lucreaza in alt oras vor putea parasi capitala, insa doar intr-un interval orar si in baza unui document justificativ.

Publicitate

In Bulgaria au fost inregistrate peste 800 de cazuri cu noul coronavirus, iar bilantul mortilor a ajuns la 40.

.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.