Cine este, de fapt, tatal Biancai Dragusanu

Bianca Dragusanu este cunoscuta de intreaga tara. Implicata intr-o casnicie cu multe nabadai, vedeta tine si acum primele pagini din presa online.

Ducand o viata la extreme, Bianca, nu a facut compromisuri, si-a lansat propria afacere si si-a pus mai presus de orice familia sa.

Cine este, de fapt,  tatal Biancai Dragusanu

Bianca Dragusanu se afla intr-o relatie foarte buna cu familia sa. Impreuna cu sora sa mai mare a participat la showul de la Antena 1, Asia Expres. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu cum arata tatal sau, Radu „Jimi” Dragusanu. Vedeta a postat la un moment dat o fotografie cu tatal sau pe pe pagina sa de Facebook

Radu Dragusanu are 64 de ani si se mentine foarte bine. Barbatul a avut o viata activa, fiind un fost sportiv. A jucat ca portar al echipei de fotbal Jiul Petrosani, iar apoi preparator la aceeasi echipa. Micuta fiind, Bianca, il insotea la munca pentru a prinde drag de sport.

Citeste si articolul   Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la nunta fetei lui Gigi Becali. Rochia este unicat si costa o avere

Boala care l-a tinut la pat pe tatal Biancai Dragusanu

Din pacate, Radu Dragusanu a trecut prin clipe grele. Acesta a avut probleme grave de sanatate. S-a imbolnavit destul de grav la rinichi, afectiune care l-a tinut la pat cateva luni de zile. A reusit sa se puna pe picioare si ii este alaturi Biancai ori de cate ori aceasta are nevoie.