Rasturnare de situatie. Alex Bodi, prima declaratie dupa intoarcerea la fosta sotie. Ce spune Bianca Dragusanu

Alex Bodi a revenit la fosta sotie, dupa o scurta idila cu Daria Radionova. Se pare ca Alex Bodi si Bianca Dragusanu formeaza din nou un cuplu. Dupa alte despartiri si impacari, au ajuns iar impreuna.

,Alex Bodi a postat pe Instagram o fotograife in care este alaturi de Bianca Dragusanu. Fostul sot  a scris si o frumoasa declaratie de dragoste pentru Bianca.

Acceasi privire… aceiasi ochi… aceleasi ganduri, dar prea seriosi! Noi ❤️❤️”, a scris Alex Bodi pe instagram.

poza cu bianca

Publicitate

Ce spune Bianca despre impacarea cu Alex Bodi

„Nu stiu daca ne impacam. Suntem prieteni, incerc sa-l inteleg, sa ii inteleg actiunile astea fara sens, face ce face, tot la mine se intoarce. Ma intreaba lumea daca mai pot. Nu spun nici ca da nici ca nu, las viata sa ma surprinda, il las pe el sa faca ce trebuie. Nu vreau sa ma mai explic. Tot ce s-a intamplat pana acum a fost previzibil”, a spus Bianca Dragusanu.

Citeste si articolul :   Calendar ortodox 22 aprilie 2021. Astazi este praznuit Sfantul Cuvios Teodor Sicheotul, vindecatorul de boli.

Alex Bodi spune ca o iubeste pe Bianca Dragusanu

„Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relatii, poate au fost niste lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relatia si iubirea a fost Bianca. Am facut multe greseli, insa in toata nebunia asta e ceva sigur (…) Au fost niste sageti de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Daca nu o iubeam nu veneam acasa. Nu ne-am vorbit trei saptamani”, a declarat Alex Bodi dupa ce s-a impacat cu Bianca Dragusanu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.