Situati dramatica la Institutul Marius Nasta. Beatrice Mahler face prima declaratie

Dupa a treia etapa de relaxare, situatia spitalelor este din ce in ce mai dramatica. Acum si la Institutul Marius Nasta nu se mai fac internari. Beatrice Mahler, managerul spitalului, a facut anuntul ca nu mai sunt locuri pentru cei infectati cu coronavirus.

“De azi nu mai avem niciun loc pentru pacientii Covid confirmati.

Mai sunt doua locuri la suspecti si cateva locuri pentru alte infectii, este un compartiment special, unde riscurile sunt duble, sunt pacienti care au si infectie cu Covid si cu tuberculoza asociata, este o forma dubla de infectie si contagiune.

Suntem intr-o situatie pe care nu am mai parcurs-o de cand s-a deschis pavilionul Covid. Nu ne asteptam sa se intample in perioada de relaxare.

Publicitate

Publicitate

Ne obliga sa tragem un semnal de alarma, sa devenim cat se poate de responsabili!

Acest numar de cazuri in crestere cu ocuparea de locuri in spitale este un lucru critic, poate crea intr-o uniate de timp riscul ocuparii paturilor din ATI. Evolutia acestor pacienti nu poate fi prevazuta de nimeni, forme aparent usoare de boala se pot transforma in situatii critice

Citeste si articolul :   Un nou cutremur in Romania, in aceasta dimineata. Unde s-a produs seismul si ce magnitudine a avut

Din cei 49 pacienti nu sunt pacienti la ATI, opt asimptomatici, nu sunt forte severe, dar ne putem astepta ca evolutia sa mearga catre forme severe.

Niciodata nu am ajuns la capacitatea maxima, de 7 – 10 zile numarul a crescut treptat. Suntem in imposibilitatea de a mai raspunde posibilitatea de internare pentru Covid.”, a declarat Beatrice Mahler, la Digi24.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.