Probleme mari la Antena 1. Inca o vedeta cu COVID-19. Prima declaratie din spital

Postul de televiziune, Antena1, trece prin momente grele depa ce a fost depistat un focar de coronavirus. Din spusele directorului Antena 3, Mihai Gadea, erau 9 persoane infectate cu noul virus.

Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, a fost depistata si ea cu coronavirus. Vedeta a declarat pentru Elle ca este internata la Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan.

“Este prima declaratie pe care eu o voi lansa, pentru ca da, trebuie sa recunosc, am facut testul ieri si am fost confirmata: sunt pozitiva. Sunt pozitiva cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru ca nu mi-a oferit nici macar un simptom”, mai precizeaza Alina. „Nu am tusit o data, nu am avut febra, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simtit perfect…”

Alina Puscas vorbeste despre colegii ei

„Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat in apropierea celor confirmati pentru ca eu nu am participat la acele filmari, fiind vorba despre repetitii. Asadar, noi ne-am intalnit cu totii cu ceva timp in urma, adica acum vreo 12 zile.”

Citeste si articolul :   Coronavirus: Incepe testarea vaccinului pe oameni. Primii voluntari au fost injectati in Marea Britanie

Ce spune vedeta despre virus

”Mi-as dori foarte mult ca prin acest mesaj sa fac lumea sa inteleaga un lucru. Daca ajungi sa fii infectat, nu trebuie sa te simti prost sau sa te simti blamat sau sa te ascunzi. Pentru ca nu ai nicio vina pentru simplul fapt ca ai fost infectat. Ba mai mult de atat, in momentul in care iesi din aceasta carantina, practic tu esti fericit pentru ca ai o imunizare. Aleluia! Macar de asta pot sa ma bucur cu siguranta. Asadar, luam partea cea mai buna a lucrurilor.”, a mai spus prezentatoarea, pentru Elle.

Autor