Cea mai tanara victima a virusului din Romania, un baietel de 4 luni. Micutul avea comorbiditati accentuate

Cea mai tanara victima a virusului din Romania. Un baietel in varsta de doar patru luni este cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri, decesul copilului, care prezenta multe comorbiditati accentuate.

Baietelul de doar patru luni era internat la Spitalul din Sibiu, alaturi de mama sa, care este si ea infectata.

Copilul de patru luni este a doua victima a Covid-19 in luna octombrie, la categoria de varsta 0-9 ani, dupa ce pe 11 octombrie a fost raportat decesul unui baiat de patru ani din judetul Mures, care prezenta, de asemenea, comorbiditati accentuate.

Potrivit ultimului bilant anuntat de autoritati, 107 persoane infectate cu noul coronavirus si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore in Romania.

Publicitate

Dintre decese, unul a fost inregistrat la categoria de varsta 0-9 ani, copilul din Sibiu, 2 la categoria de varsta 30-39 de ani, 7 decese au fost inregistrate la categoria 40-49 de ani, 17 decese la categoria de varsta 50-59 de ani, 16 decese la categoria de varsta 60-69 ani, 38 decese la categoria de varsta 70-79 ani si 26 decese la categoria de peste 80 de ani. 100 dintre decesele inregistrate sunt ale unor pacienti care au prezentat comorbiditati, 1 pacient decedat nu a prezentat comorbiditati iar pentru 6 pacienti decedati nu au fost raportate comorbiditati pana in prezent.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.