Vrei sa pleci in concediu? Prognoza meteo pana la 24 august

Meteorologii au emis o prognoza meteo pentru intervalul 27 iulie – 24 august. Vremea va fi in general frumoasa iatr temperaturile vor fi cele specificile perioadei. In Sud si Est vor fi usor mai ridicate decat media acestei luni.

Intre 27 iulie si 3 august, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice acestui interval, in regiunile extracarpatice, dar mai ales in sud-est, iar in restul teritoriului temperaturile medii se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada.

Regimul pluviometric va fi deficitar in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile sud-vestice.

Intre 3 si 10 august, temperatura aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, in regiunile sudice, estice, dar mai ales in cele sud-estice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in regiunile extracarpatice, dar mai ales in cele sudice si sud-vestice, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Citeste si articolul :   Alerta METEO imediata. ANM anunta COD ROSU

In saptamana 10-17 august, temperaturile medii ale aerului vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada in sudul si sud-estul tarii, iar in rest se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric estimat pentru aceasta saptamana se va situa in general in jurul celui normal pentru acest interval, in toate regiunile.

Intre 17 si 24 august, mediile valorilor termice se vor situa, in general, in jurul celor specifice pentru aceasta saptamana, posibil usor mai ridicate, local, in regiunile sudice, dar si usor mai coborate in nord-vest.

Cantitatile de precipitatii vor fi usor excedentare in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, potrivit ANM.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.