Prognoza METEO pana luni. Vremea se schimba radical incepand de vineri.

ANM a emis prognoza pentru urmatoarele zile. Meteorologii anunta ca, incepand de vineri vremea se va raci.

Prognoza meteo pentru joi, 14 septembrie 2020

Vremea va fi calda joi, 17 septembrie 2020. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 18 septembrie 2020

Publicitate

Vremea se va raci vineri fata de ziua anterioara, mai accentuat in vestul, nordul, centrul si estul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 30 de grade, cu cele mai ridicate valori in vestul si sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre 6 si 16 grade.

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 19 septembrie 2020

Valorile termice se vor situa in general in jurul celor normale sambata, 19 septembrie 2020. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 25 de grade, iar cele minime intre 5 si 16 grade.

Citeste si articolul :   39 de noi cazuri de Covid si doua decese, inregistrate in ultimele 24 de ore

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 20 septembrie 2020

Valorile termice se vor mentine in jurul celor normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 si 17 grade.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.