Dani Otil si-a iesit din pepeni: ”Nu ziceai ca nu exista? Acum ti-ai dat seama? Bravo, ma!”

Dani Otil a dezvaluit ca unele persoane din jurul sau nu cedeau in existenta coronavirusului, pana avum cateva zile.  Dintr-o data isi inchid firmele si isi baga angajatii in izolare, din cai=uza noului virus.

”Ma deranjeaza oarecum faptul ca oameni din jurul meu care, pana acum cateva zile erau ”nu exista, nu exista”, desi s-au spalat pe maini asiduu in alea doua luni cat erau cu nevasta acasa si apoi au uitat, acum, cand se strange latul, sunt intr-o agitatie: ”Sa inchidem firma! Dani, am vorbit, eu inchid”.

De ce? ”Avem un caz intr-o familie a unui coleg, inchidem firma”. Pai zic: Acum…? ”Nu ma intereseaza, eu inchid, trec din nou in izolare”. Pai nu zisesi ca nu exista? ”Ba da, exista! Exista, am vazut, mi-a trimis poze din spital, eu acolo nu ma duc, are si gandaci, sunt si sandvisurile proaste, nu ma duc”. Zic: Ba, dar acum ti-ai dat seama? ”Acuma, da!”. Pai ai postat ca nu exista! ”Am sters postarea”. Bravo, ma!” a spus in cadrul emisiunii ”Neata, cu Razvan si Dani”, Dani Otil.

Citeste si articolul :   Cum va fi distribuita Sfanta Lumina de Inviere, in timpul starii de urgenta. Regulile pe care credinciosii trebuie sa le respecte

Dani Otil, despre cei externati la cerere.

”Nu uitati ca, din primul suflu, aproape o mie de romani care trebuiau sa stea in spital, pe semnatura lor, s-au cerut acasa. Credeti ca oamenii aia n-au mers sa-si ia tigari, la magazin?” a intrebat Otil.

”Evident ca locului n-au stat, ca doar nu avem noi simt civic, ca nu suntem suedeji, ce prosti suedejii”, a spus, ironic, Dani.