Mircea Lucescu si sotia sa, testati pentru noul virus: “Ma asteptam”

Mircea Lucescu si sotia sa au fost testati pentru COVID- 19. Selectionerul a dezvaluit ca el si Neli, sotia sa, si-au facut testul la o clinica privata.

In cursul zilei de miercuri, cu doar cateva ore inainte ca cei 6 jucatori de la clubul Dinamo sa fie informati ca sunt infectati cu coronavirus, Mircea Lucescu se afla la baza de la Saftica pentru a sta de vorba cu fotbalistii antrenati de Gigi Multescu.

Dupa ce a aflat veste si pentru a fi sigur ca nu a contractat virusul, Mircea Lucescu si-a facut un test la o clinica privata, iar rezultatul a iesit negativ.

„L-am facut ieri la o clinica privata, mi-au dat rezultatul aseara. Negativ si la mine si la Neli. Bine, ma asteptam, am si declarat ca n-am luat contact cu jucatorii, le-am vorbit la teren, in aer liber, aveam si masca.

Publicitate

Doar cu Gigi Multescu am dat mana, dar e totul ok. O sa mai fac un test, tot din proprie initiativa, la sfarsitul saptamanii”, a declarat selectionerul jurnalistului Daniel Nanu.

De ce a mers Mircea Lucescu la Saftica?

Citeste si articolul :   UEFA a luat decizia finala in cazul lui Sebastian Coltescu

Lucescu dezvaluit a spus ca a stat de vorba cu „cainii rosii” deoarece a fost rugat de cei din DDB, pentru a le ridica moralul fotbalistii aflati pe penultimul loc in Liga 1.

„Am mers la Saftica doar ca sa le spun baietilor cateva cuvinte de incurajare. Ii vazusem increzatori pentru meci, dar problema e una de debusolare, cu tot ce s-a intamplat in ultimele luni. Una e sa ai un patron sau un presedinte care sa fie langa tine si sa te sustina, alta e sa fii lasat de izbeliste.

Le-am spus si jucatorilor ca nu ei sunt vinovati pentru situatia actuala, ci sunt doar cei chemati acum sa salveze corabia. Va dati seama ce satisfactie enorma ar fi sa scape de retrogradare, dupa cum si ce situatie apasatoare ar rezultat daca Dinamo va cadea in liga secunda. Ar fi un eveniment care i-ar apasa toata viata, individual si ca grup” a spus selectionerul.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.