Li-Meng Yan, virusolog chinez, adevarul despre COVID-19: Vreau ca oamenii sa inteleaga cat de cumplit, cat de periculos este!

Un virusolog si imunolog chinez care a evadat din Hong Kong si care acum se afla in Statele Unite face dezvaluiri cutremuratoare despre situatia visurului din China. Li-Meng Yan a declarat, intr-un interviu recent acordat postului de televiziune Fox News, ca autoritatile de la Beijing ascund adevarul despre pandemia din China.

Dr. Li-Meng Yan afirma ca China CDC era consitienta de rapiditatea raspandirii virusului, desi nu aua luat masuri care sa o opreasca. Aceasta  il acuza pe profesorul consiler al OMS, Malik Peiris, ca a fost constient de raspandirea de la om la om atat de repede, desi nu a facut nimic.

Ea spune ca supraveghetorii ei, recunoscuti ca unii dintre expertii de top din domeniu, au ignorat si cercetarile pe care le facea la debutul pandemiei, adica inceputul anului 2020, care crede ca ar fi putut sa le salveze vieti.

O acuzatie la fel de grava vizeaza si Organizatia Mondiala a Sanatatii despre care virusologul spune ca ar fi manipulata de China.

Citeste si articolul :   Veste trista, din pacate. Carmen, fata de 18 ani care a disparut la Baia Mare in urma cu patru zile, a fost gasita fara suflare. Cine este suspectul

„Guvernul Chinei a refuzat sa lase expertii de peste mari, inclusiv cei din Hong Kong, sa faca cercetari in China”, a spus ea. „Asa ca am apelat la prietenii mei pentru a obtine mai multe informatii.”, a completat Li-Meng Yan.

”Transmit acest mesaj cu privire la adevarul despre COVID-19. Daca l-as spune la Hong Kong, in momentul in care as incepe sa vorbesc as disparea si as fi ucisa. Nimeni nu poate sa ma auda. De aceea doresc sa plec in Statele Unite si sa le spun tututor adevarul despre coronavirus.

OMS si China au negat vehement afirmatiile privind acoperirea coronavirusului.

„Profesorul Malik Peiris este un expert in boli infectioase care a facut parte din misiuni si grupuri de experti OMS – la fel ca multe persoane eminente in domeniile lor”, a declarat purtatorul de cuvant al OMS, Margaret Ann Harris, intr-un e-mail. „Acest lucru nu il face membru al personalului OMS si nici nu reprezinta OMS”.

Citeste si articolul :   A fost confirmat oficial. Care sunt judetele cu probleme

“De asemenea, guvernul nu le permite oamenilor sa dezvaluie asemenea informatii. Medicii din spitale sunt speriati, dar nu pot vorbi. Angajatii Centrului Chinez pentru Controlul si Prevenirea Bolilor sunt speriati! Ma simt dezamagita. Dar stiu ca toate astea se intampla deoarece imi dau seama in ce masura au fost corupte aceste organizatii internationale precum Organizatia Mondiala a Sanatatii de catre Guvernul chinez, de catre guvernul Partidului Comunist Chinez”, a declarat virusologul Li-Meng Yan.

OMS a continuat, de asemenea, sa nege orice fapta gresita in primele zile ale virusului. Bratul medical al Organizatiei Natiunilor Unite a fost preluat recent de oameni de stiinta care au contestat punctul sau de vedere oficial asupra modului de raspandire a virusului. OMS a modificat, de asemenea, cronologia coronavirusului pe site-ul sau web, spunand acum ca a primit informatii despre virus de la oamenii de stiinta OMS si nu de la autoritatile de la Beijing – asa cum sustine de mai bine de sase luni.

Autor