Cristinel Drinca, pompier la ISU Dobrogea, s-a vindecat ce COVID-19, dupa 33 de zile. Prima declaratie

Noul virus a facut multe victime. Printre cei norocosi se numara si Cristinel Drinca, pompier la ISU Dobrogea. Barbatul s-a infectat cu coronavirus si a fost internat in spital. Cristi a dus o lupta de grea si a indurat dureri, framantari, ganduri triste, dor de familie. In final, cu ajutorul medicilor si a lui Dumnezeu, a reusit sa se vindece. Pompierul doreste sa transmita un mesaj tuturor romanilor. i

“Daca mesajul meu va salva macar o viata, eu sunt cel mai fericit om!”, a spus Cristinel.

Desi a respectat regulile de preventie pentru COVID-19, prin prisma meseriei pe care o face, s-a infectat.

Un alt coleg de al sau, Viorel, a luat si el virusul din comunitate si s-a imbolnavit si Cristi. Din pacate, Viorel nu rezistat, chiar daca medicii au facut eforturi uriase.  Barbatul a decedat chiar inainte de a implini varsta de 50 de ani.

33 de zile de stat pe patul spitalului

Cristi Drinca, pompier in cadrul ISU Dobrogea, in varsta de doar 40 de ani, un barbat puternic si solid, care a salvat vieti si a vazut moartea de atatea ori,  COVID-19 aproape l-a doborat.

“Sunt oameni in jurul meu care au vazut moartea cu ochii. La salonul alaturat era un om care se auzea cum tusea, dar stiti cum tusea? Groaznic. Nu se oprea. Asta s-a intamplat in primele 3-4 zile de spitalizare. Apoi, dintr-o data, a incetat tusea. Am aflat ca a murit. Sotia lui era in pat si plangea”,  a spus el.

Citeste si articolul :   Un cadru didactic, in varsta de 46 de ani, a decedat de COVID. Profesoara a refuzat ajutorul medicilor pentru ca nu credea in virus

Tot al a mai spus ca cei care neaga existenta coronavirusului si incearca sa manipuleze oamenii, calca in picioare tot efortul romanilor din ultima perioada, riscand in mod inconstient si absurd viitorul celor dragi.

Cristi a stat 33 de zile in spital, fara sa-i intalneasca pe cei dragi si cu gandul ca ar putea sa sfarseasca asa cum s-a sfarsit colegul lui. “Te gandesti prima data la ce e mai rau, ca pot aparea complicatii”. Din fericire, Cristi a fost norocos. A primit in sfarsit rezultatul negativ al testului pentru COVID-19.

Urmariti acest video cu mesajul lui Cristi.

Autor