Runele pentru saptamana 13-20 iulie 2020. Toate bune si la locul lor, dar exista o singura atentionare

Horoscop rune 13-20 iulie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici ne spune ce ne asteapta in perioada urmatoare.

Iata ce se intampla cu fiecare zodie in parte:

Berbec – sunt pe punctul de a se muta din casa sau de la locul de munca, vor actiona asa cum le spune intuitia. Sunt pe picior de plecare.

Taur – au certitudinea ca cineva care se gandeste la ei intens le va trimite si un cadou. In aceasta saptamana sunt favorizati cu daruri.

Publicitate

Gemeni – sunt sfatuiti sa aiba rabdare, sa nu forteze mana norocului, pentru ca toate lucrurile frumoase vor veni la ei numai daca stiu sa astepte.

Rac – e intr-o saptamana cu schimbari foarte importante acasa. Fiti pregatiti sa le intampinati!

Leu – trebuie sa aiba forta, putere, tarie in aceasta saptamana, pentru ca vin provocari mai putin benefice si ii pun la incercare. Deci, luati-va masuri de precautie si atentie la sanatate!

Fecioara – are o saptamana de mesaje, telefoane, mailuri, scrisori, povestiri.

Balanta – da lovitura si se va produce un salt calitativ in existenta ei in saptamana urmatoare.

Scorpion – e favorizat saptamana viitoare, s-a localizat la el Vunjo, adica castiga din toate punctele de vedere: si financiar, si amoros, si la munca.

Sagetator – sunt pregatiti sa inceapa o viata noua, primesc un soi de renastere, revigorare pe mai multe planuri: fizic, psihic, financiar.

Capricorn – au intrat sub protectia divina a protectorului Superior pentru saptamana ce urmeaza.

Varsator – cadouri si o suma de bani importanta vin la ei. Vesti bune, deci, pentru saptamana viitoare.

Pesti – vor afla un adevar foarte important care poate fi cu marcaj, le poate marca viata pentru saptamana imediat urmatoare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.