Runele pentru saptamana 13-20 iulie 2020. Toate bune si la locul lor, dar exista o singura atentionare

Horoscop rune 13-20 iulie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici ne spune ce ne asteapta in perioada urmatoare.

Iata ce se intampla cu fiecare zodie in parte:

Berbec – sunt pe punctul de a se muta din casa sau de la locul de munca, vor actiona asa cum le spune intuitia. Sunt pe picior de plecare.

Taur – au certitudinea ca cineva care se gandeste la ei intens le va trimite si un cadou. In aceasta saptamana sunt favorizati cu daruri.

Gemeni – sunt sfatuiti sa aiba rabdare, sa nu forteze mana norocului, pentru ca toate lucrurile frumoase vor veni la ei numai daca stiu sa astepte.

Rac – e intr-o saptamana cu schimbari foarte importante acasa. Fiti pregatiti sa le intampinati!

Leu – trebuie sa aiba forta, putere, tarie in aceasta saptamana, pentru ca vin provocari mai putin benefice si ii pun la incercare. Deci, luati-va masuri de precautie si atentie la sanatate!

Fecioara – are o saptamana de mesaje, telefoane, mailuri, scrisori, povestiri.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 25 - 31 mai 2020. Balantele primesc vesti bune, Sagetatorii trec de orice obstacol. Previziuni pentru toate zodiile

Balanta – da lovitura si se va produce un salt calitativ in existenta ei in saptamana urmatoare.

Scorpion – e favorizat saptamana viitoare, s-a localizat la el Vunjo, adica castiga din toate punctele de vedere: si financiar, si amoros, si la munca.

Sagetator – sunt pregatiti sa inceapa o viata noua, primesc un soi de renastere, revigorare pe mai multe planuri: fizic, psihic, financiar.

Capricorn – au intrat sub protectia divina a protectorului Superior pentru saptamana ce urmeaza.

Varsator – cadouri si o suma de bani importanta vin la ei. Vesti bune, deci, pentru saptamana viitoare.

Pesti – vor afla un adevar foarte important care poate fi cu marcaj, le poate marca viata pentru saptamana imediat urmatoare.

Autor