Horoscop zilnic, 9 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sfatul zilei pentru toate semnele Zodiacului – aspiratiile practice trebuie tinute sub control, deoarece profitul sau victoria aparenta poate fi o infrangere in final.

Berbec

Astazi, trebuie acordata mai multa atentie casei si familiei. Vei fi foarte emotionat si vei lua totul prea aproape de inima ta. Incercati sa nu va enervati din cauza unor fleacuri si sa nu stricati buna dispozitie a membrilor familiei. Astazi, comunicati doar cu prietenii apropiati, cu cei care va inteleg atunci cand aveti cele mai grele momente.

Taur

Publicitate

Astazi, Taurul poate fi in centrul zvonurilor si barfelor. Succesele obtinute nu ofera odihna oamenilor invidiosi care, in toate cazurile, incearca sa te enerveze. Astazi trebuie sa aratati rabdare si noblete, sunteti mai bun decat ei si asta nu le place celorlalti. Ei abia asteapta sa te impiedici si sa faci greseli.

Gemeni

Aceasta zi va deschide noi oportunitati pentru gemeni. Este posibil sa aveti un interes pentru cultura, sa participati la diverse adunari unde vor aparea multi cunoscuti interesanti. Munca te va duce la un nou nivel de venit. Asterle nu va sfatuiesc sa plecati acum in vacanta, este mai bine sa puenti munca pe primul plan.

Citeste si articolul :   Nu ignorati niciodata aceste semne zodiacale

Rac

Astazi, Racii trebuie sa aiba rabdare si sa arate retinere. Astrele va sfatuiesc sa va abtineti de la conflicte si sa nu va avrsati nervii pe cei dragi. Astazi trebuie sa incercati sa va indepliniti toate treburile gospodaresti la timp, altfel riscati sa va stricati starea de spirit pentru voi si pentru cei dragi.

Leu

Casa va fi plina de oaspeti azi. Dedicati aceasta zi familiei, casei dvs. si acordati o importanta deosebita sferei spirituale a vietii voastre. Organizati o mica vacanta in familie sau faceti activitati de caritate. Acorda atentie relatiilor si microclimatului din familia ta.

Fecioara

Nu este nevoie sa incercati sa salvati ceva care nu are nicio valoare pentru dvs. Incheiati treburile mai vechi si totul o sa fie bine. Ca sa va linistiti, trebuie mai intai sa scapati de probleme. Daca le amanam, nu rezolvam nimic.  Astazi nu este o zi de bun augur pentru dezvoltarea de noi relatii de dragoste. In aceasta zi, sunt posibile fraude, certuri si alte situatii neplacute.

Citeste si articolul :   Numerologie dupa data nasterii: cum se calculeaza o prognoza personala pentru 2021

Balanta

Balanta are o zi controversata. Relatia dvs. este probabil sa fie testata pentru rezistenta si necesita regandire. Astazi, exista posibilitatea unei erori sau pierderi financiare, de aceea trebuie sa fiti atenti in lucrul cu valorile materiale si cu documentele. Ganditi-va cu atentie daca va puteti indeplini promisiunea.

Scorpion

Pentru rezolvarea problemelor importante si luarea deciziilor responsabile, Scorpionul trebuie sa isi faca timp dimineata. Ofertele comerciale si achizitiile mari astazi vor aduce profit. Dar dupa-amiaza, in mod neasteptat pentru tine, situatia se poate schimba. Astazi este foarte important sa fim democratici in ceea ce priveste initiativele altora.

Sagetator

Protejand interesele altor oameni, Sagetatorul poate obtine un mare succes astazi. Trebuie sa incercam sa nu ne amestecam in treburile altora. Trebuie sa folositi toate conexiunile si oportunitatile pentru a ajuta o persoana dezavantajata.

Capricorn

Astazi Capricornul are o zi favorabila pentru activitati in aer liber, vorbind cu prietenii, efectuand exercitii fizice si divertisment. Esecurile relatiilor si dificultatile de intelegere a oamenilor pot fi cauzate de credulitate si generozitate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 mai 2023. Probleme pe plan financiar pentru Rac

Varsator

Varsatorul are o perioada excelenta pentru operatiuni mari de tranzactionare si pentru inceputul unei calatorii planificate de lunga durata. Poate, de asemenea, o promovare sau o crestere a salariului ca multumire pentru responsabilitatea si determinarea ta. Ai o sansa sa-ti cresti averea daca te afli in afaceri.

Pesti

Pozitia planetelor poate pozitiona Pestii la superstitii si iluzii. In aceasta saptamana pot aparea dificultati financiare si confuzii. Produsul cumparat poate fi defect. Pot aparea probleme cu solutionarea problemelor economice si inregistrarea bunurilor imobiliare. Pentru a face presiune asupra partenerilor si a lua decizii cu vointa puternica nu este cea mai buna perioada.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.