Roxen, batuta cu bestialitate in miez de noapte, de iubitul ei

Roxen, celebra cantareata care trebuia sa reprezinte Romania la Eurovision acest an, concurs care s-a anulat din cauza pandemiei, urmeaza sa reprezinte Romania la Eurovision 2021, ar fi fost batuta de catre iubitul ei. Agresarea s-ar fi intamplat pe data de 8 iunie, insa vecinii artistei au scos la iveala detalii despre incident tocmai acum. Acestea spun ca iubitul ei a lovit-o in urma unui acces de furie.

Iubitul lui Roxen nu numai ca a abuzat-o emotional, dar a si batut-o, acesta obtinand un ordin de restrictie, nemaiavand voie sa se apropie de artista. Totul a pornit de la un act de gelozie, in miezul noptii. Vecinii au auzit strigate dupa ajutor.

„S-a trezit in jurul orei 04:30 si a devenit violent din cauza faptului ca a vazut-o cum butona telefonul”, au declarat surse din mediul judiciar pentru Cancan.ro.

Roxen a vorbit despre acest incident si incurajeaza si alte femei care sunt agresate sa aiba curajul de a vorbi cu cineva. Acum este fericita ca s-a terminat acest episod din viata ei si doreste sa faca in continuare ceea ce ii place, adica muzica.

„In cazul meu, la mijloc erau mai multi factori, cariera mea si o frica inexistenta pe care o crea el, dar in alte situatii problema e mult mai grava si sunt copii la mijloc sau alte aspecte extrem de importante si fragile. Cred ca este important ca aceste lucruri sa fie spuse, ca orice femeie sa aiba curajul sa se protejeze si sa lupte pentru a avea o viata normala. Eu voi continua sa ma focusez pe ceea ce am eu de facut, pe muzica. Am spus in repetate randuri ca muzica este cea care ma implineste si asa este.

Imi doresc ca oamenii sa ma cunoasca prin prisma pieselor mele, sa rezoneze cu muzica mea si cu ceea ce transmit prin ea. Prin ceea ce cant sunt alaturi in orice clipa de publicul meu si vreau sa cred ca astfel ii pot ajuta pe cei care-mi asculta muzica sa treaca, poate, peste o perioada mai grea, sa se bucure de lucrurile frumoase care li se intampla, sa gaseasca speranta in ceva si sa nu inceteze sa viseze.

Citeste si articolul :   Mesajul presedintelui Iohannis de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului

Am trecut peste aceasta experienta neplacuta, insa sunt fericita ca sunt bine. Am invatat o lectie extrem de importanta si merg mai departe. In curand voi lansa o piesa noua, urmeaza altele, plus proiecte tare dragi mie, despre care abia astept sa va vorbesc”, a declarat Roxen.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.