Anuntul facut de Antena 1 dupa ce mai multe vedete au fost infectate cu noul virus

Postul de televiziune, Antena 1, trece prin momente grele dupa ce mai multe vedete au fost confirmate cu COVID-19. Conducerea Antena 1 vine cu noi precizari despre ancheta epidemiologica.

“Filmarile pentru emisiunea `Te cunosc de undeva!` sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate masurile impuse de lege pentru stoparea raspandirii virusului SARS-CoV2 si siguranta angajatilor si a colaboratorilor.

A fost realizata o ancheta epidemiologica, au fost testate si trimise in izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmarile pentru `Te cunosc de undeva!` urmeaza a fi realuate dupa perioada de carantinare.

In ceea ce priveste informatiile vehiculate cu privire la Antena Stars, mentionam faptul ca emisia postului continua la fel ca si pana acum. Au fost luate si in acest caz toate masurile de dezinfectie, distantare si protectie, pentru ca productiile sa se poata desfasura in continuare in conditii de siguranta”, se mentioneaza in comunicatul trimis de postul Antena 1.

Dupa ce au fost confirmati pozitiv cu noul virus Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Stefanescu si Alina Puscas, acum a fost depistata pozitiv si actrita Adriana Trandafir, potrivit confirmarii medicilor.

Citeste si articolul :   Ministrul Muncii, anunt de ultim moment despre alocatiile copiilor. Ce se intampla de la 1 august

Actrita, in varsta de 64 de ani, a filmat pentru emisiunea “Te cunosc de undeva”. Adriana Trandafir a interpretat personaje precum Edith Piaf, Tanya, Mariana Nicolesco si Gina Lollobrigida.