Horoscop saptamana 22-29 iunie. Leii sunt sunt in centrul atentiei. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop saptamana 22-29 iunie, cu Camelia Patrascanu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru perioada urmatoare.

“Berbec – din primele zile ale saptamanii sunt plini de energie, sunt vocali, mobilizeaza pe toata lumea. La mijlocul saptamanii e bine sa fie disciplinati si harnici.

Taur – saptamana aduce intalniri importante, cu persoane la care nu au acces tot timpul. In prima parte a saptamanii au nevoie de sprijin, idei. Apoi, e bine sa vada ce pasi fac mai departe.

Gemeni – fac calcule financare luni, au de rezolvat o situatie, iar miercuri si joi au multe intalniri. Toate intalnirile si problemele tin de sanatate sau afaceri. Pot primi sprijin, solutii la aceste probleme.

Rac – au multa emotie legata de tot ce au de rezolvat. Se schimba modalitatea de a obtine banii. Poate ar fi bine sa se inspire si de la alte persoane, au nevoie de modele. Au si multe intalniri, mai ales in a doua jumatate a saptamanii.

Citeste si articolul :   Horoscop de sambata, cu Neti Sandu. Sagetatorii au parte de bucurii, Pestii dau de bani

Leu – saptamana ii pune in centrul atentiei. Tin cont de valorile lor in toate actiunile pe care le intreprind, iar marti si miercuri, e posibil sa fie mai putin cooperanti. In a doua jumatate a saptamanii, sunt practici, inspirati, isi stiu interesul.

Fecioara – pot face noi cunostinte, intalnesc prieteni, au intaniri fructuoase si afla informatii, mai ales in a doua jumatate a saptamanii. Toata saptamana sunt concentrati la relatii.

Balanta – incep saptamana in forta, cu autoritate, se mobilizeaza foarte bine si ii mobilizeaza si pe ceilalti. In a doua jumatate a saptamanii, isi incarca bateriile.

Scorpion – saptamana aduce foarte mult autoritarism, isi impun punctul de vedere, poate pun presiune pe ceilalti. In a doua jumatate a saptamanii, devin mai prietenosi, asculta si doleantele celor din jur.

Sagetator – saptamana aduce autoritate, le este testata experienta profesionala. Sunt foarte apreciati la locul de munca, si pentru moralitatea lor, dar si pentru ansamblul pe care il vad si care scapa altora din vedere. Ei stiu sa puna elementele puzzle-ului la un loc.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 octombrie 2020. Inceputurile vor aduce succes pentru Capricorn

Capricorn – saptamana aduce mai multa preocupare sau o colaborare cu persoane de la locul de munca. Trebuie sa stie sa aprecieze valoarea celor din jur. Au dezbateri, negocieri cu autoritatile sau cu colaboratorii, dar trebuie sa respecte reguli, legi. E bine sa se consulte cu un specialist in drept in a doua jumatate a saptamanii.

Varsator – saptamana aduce popularitate, sunt in centrul atentiei, au rezultate foarte bune toata saptamana, dar joi si vineri au nevoie de sfatul unui specialist. E bine sa ia decizii cu judecata.

Pesti – isi pun ideile in practica, vad inaintea altora, simt cum evolueaza lucrurile. Flerul ii poate mobiliza sa faca alte alegeri decat pana acum. Simtul lor este de a ocroti si a ajuta. Sunt apreciati joi”, a spus Camelia Patrascanu, la Antena 3

Autor