Dovada ca Emily Burghelea nu a fost data afara. Demisia negru pe alb a fostei asistente tv: „Am zis si in direct, dar m-au taiat..”

Emily Burghelea a revenit cu o noua informatie dupa emisiunea in care Mirela Vaida a facut tot posibilul sa o scoata pe Emily vinovata pentru tot scandalul provocat.

Asistenta, Emily Burghelea, auimit pe toata lumea dupa ce a anuntat ca demisioneaza pentru ca producatorii emisiunii acopera faptul ca Vulpita este agresata de sotul ei. Emily spune ca Viorica si Viorel au fost pusi de Mirela sa spuna cum i-a chemat la ea acasa si i-a imbatat.

Dupa ce Emily a anuntat ca a demisionat, Mirela Vaida a sustinut in emisiune ca in realitate, fosta ei asistenta a fost data afara de catre producatorii emisiunii. In acest sens, Emily a venit cu dovada care nu poate fi contestata de nimeni.

Fullscreen capture 6172020 110127 AM

Publicitate

Publicitate

„Ei spun ca m-au dat afara, eu va atasez aici documnentul prin care eu mi-am dat demisia. Da, am spus asta si in direct, doar ca m-au taiat, nu am putut sa-mi termin fraza. Ei spun ca am plecat la un alt post. In realitate, eu filmez din curte”, a spus asistenta.

Citeste si articolul :   A nascut Vulpita. Veronica si Viorel Stegaru au devenit parinti pentru a doua oara

Emily a vorbit despre afirmatiile care au fost facute in emisiune.

„Ei spun ca eu i-am imbatat pe cei doi. Li s-a pus vin in pahar, dar nu i-a obligat nimeni sa bea. Fiecare a baut cum a vrut. Ei spun ca scandalul ar fi pornit de la faptul ca scandalul ar fi porbit de la faptul ca eu i-am invitat pe cei doi la petrecere, nu este adevarat. Nu este adevarat! Tot scandalul a pornit de la faptul ca i ascund ca Veronica este batuta, eu nu pot sa accept ca o femeie sa fie batuta si de aici a plecat totul”, a mai spus asistenta.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.