Dovada ca Emily Burghelea nu a fost data afara. Demisia negru pe alb a fostei asistente tv: „Am zis si in direct, dar m-au taiat..”

Emily Burghelea a revenit cu o noua informatie dupa emisiunea in care Mirela Vaida a facut tot posibilul sa o scoata pe Emily vinovata pentru tot scandalul provocat.

Asistenta, Emily Burghelea, auimit pe toata lumea dupa ce a anuntat ca demisioneaza pentru ca producatorii emisiunii acopera faptul ca Vulpita este agresata de sotul ei. Emily spune ca Viorica si Viorel au fost pusi de Mirela sa spuna cum i-a chemat la ea acasa si i-a imbatat.

Dupa ce Emily a anuntat ca a demisionat, Mirela Vaida a sustinut in emisiune ca in realitate, fosta ei asistenta a fost data afara de catre producatorii emisiunii. In acest sens, Emily a venit cu dovada care nu poate fi contestata de nimeni.

Fullscreen capture 6172020 110127 AM

„Ei spun ca m-au dat afara, eu va atasez aici documnentul prin care eu mi-am dat demisia. Da, am spus asta si in direct, doar ca m-au taiat, nu am putut sa-mi termin fraza. Ei spun ca am plecat la un alt post. In realitate, eu filmez din curte”, a spus asistenta.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida a dat vestea! Un nou moment frumos in familia ei!

Emily a vorbit despre afirmatiile care au fost facute in emisiune.

„Ei spun ca eu i-am imbatat pe cei doi. Li s-a pus vin in pahar, dar nu i-a obligat nimeni sa bea. Fiecare a baut cum a vrut. Ei spun ca scandalul ar fi pornit de la faptul ca scandalul ar fi porbit de la faptul ca eu i-am invitat pe cei doi la petrecere, nu este adevarat. Nu este adevarat! Tot scandalul a pornit de la faptul ca i ascund ca Veronica este batuta, eu nu pot sa accept ca o femeie sa fie batuta si de aici a plecat totul”, a mai spus asistenta.

Autor