Mirela Vaida, pusa la zid! Emily Burghelea nu se lasa: ” Acces Direct minte”

Emily Burghelea revine cu noi acuzatii la adresa echipei de la Acces Direct. Asistenta spune ca nu a fost data afara si arata documentu prin care dovedeste ca si-a dat demisia.

demisia

“Am sa raspund punctual la fiecare acuzatie pe care ei mi-au adus-o. In primul rand Acces Direct minte. Eu spun ca m-ar fi dat afara, eu va atasez aici documentul prin care eu mi-am dat demisia. Am spus asta si in direct doar ca m-au taiat”

Emily raspunde punctual la acuzatiile Acces Direct

Publicitate

“Acces direct minte. Ei spun ca am plecat la alt post, in realitate eu filmez din curte. Acces Direct minte. Ei spun ca eu i-am imbatat pe cei doi, in realitate nu i-a obligat nimeni sa bea.

De la ce a pornit tot scandalul

Asistenta spune ca Acces Direct incearca sa o scoata vinovata pentru tot scandalul iscat.

“Acces Direct minte. Ei spun ca tot scandalul ar fi plecat de la faptul ca eu i-am invitat pe cei doi la petrecere. Nu este adevarat, tot scandalul a pornit de la faptul ca ei ascund ca Veronica este batuta. Eu nu pot sa accept ca o femeie sa fie batuta. De aici a plecat totul. Nu m-au dat ei afara, eu am plecat”, mai spune Emily

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, din nou in pericol. Adriana Bahmuteanu a facut totul public

Emily a sunat-o pe Vulpita

“Am sunat-o pe Vulpita, nu pe Viorel. I-am chemat la gratar si nu cred ca am gresit cu nimic. I-am chemat ca pe niste prieteni, nu ca pe niste invitati in emisiune. Le-am zis sa nu povesteasca asta in emisiune pentru ca nu voiam cameramani la petrecere. La gratarul asta nu am vrut sa vina niciun reporter, sa nu se fimeze.”, a povestit ea.

Vulpita se destainuie pentru a doua oara

“Acum la gratar, a fost a doua oara cand Vulpita mi-a spus ca este batuta, Prima oara mi-a spus chestia asta cand a venit la mine acasa, cand a dormit la mine acasa, cand cei de la Antena 1 au pus-o sa doarma la mine acasa. De ce? Pentru ca se certa cu Viorel. A dormit la fiecare pe rand. Acces Direct minte. Nu am baut o cisterna de vin, asa cum vor ei sa va lase sa credeti. Am baut ca tot romanul, un pahar de vin”, mai spune asistenta.

Citeste si articolul :   "Secretul" spitalului cu cei mai multi pacienti vindecati din Romania. Protocoalele din spitale fac diferenta

Emily, cuvinte dure la adresa Mirelei Vaida

“Mirela, eu te iubesc si te respect pentru ca esti un artist, dar vad ca te-ai schimbat la 180 de grade, de ieri pana astazi. Ieri ma balacareai si stii foarte bine ce mi-ai spus cand camerele s-au stins si astazi spui ca ti-am fost ca o sora , ca o fetita, ca tu ma iubesti pe mine. De ce? Ca sa atragi admiratia publicului? Crezi ca daca faci chestia asta, oamenii n-o sa mai vada? Oamenii o sa uite ce faceti? Oamenii sunt destepti si s-au cam prins. Astea sunt doar 2 la suta din dovezile pe care le am”, a mai spus Emily.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.