El este pompierul care s-a stins dupa ce s-a infectat cu noul virus. Avea 48 de ani. Ce spune familia

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Constanta este in doliu, dupa ce un pompier de acolo a fost rapus de COVID-19.

Barbatul, care s-a stins intr-un spital din Capitala, a lasat in urma doi copii. Aceasta noua pierdere apare pe o lista tot mai lunga pe care s-au strans deja 417 nume. In ultimele 24 de ore au fost confirmate si 351 de noi cazuri de imbolnavire.

Viorel Dimboi avea 48 de ani, iar de 13 lucra la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea. Pe 12 aprilie a fost internat la spitalul din Medgidia, dar s-a stins la Institutul Matei Bals unde a fost transferat vineri, dupa ce a trecut pe la Cernavoda si Constanta.

Rudele spun ca dupa ce barbatul a fost diagnosticat cu noul virus, nimeni din familie nu a fost testat.

Ruda: „Am sunat personal la DSP Ialomita de mai multe ori, precizand ca bunica in varsta de 72 ani avand alte afectiuni si fratele tatalui care este astmatic si la fel cu multe alte afectiuni au intrat in contact direct cu tatal meu. La fel si eu, mama si fratele meu de 12 ani. Cu toate acestea ni s-a spus ca nu vom fi testati in lipsa anumitor simptome. Mama mea a ajuns ieri in urma unui atac de panica la spital transportata cu ambulanta si a fost testata”.

Citeste si articolul :   Carmen Harra, noi profetii pana in 2033. Mesajul transmis romanilor

Reprezentantii DSP Ialomita, judetul in care locuieste familia pompierului, spun ca cei sase membrii ai familiei vor fi testati duminica.

Numarul deceselor creste de la o zi la alta, la fel si numarul celor confirmati cu noul virus. Sunt 8.418 in toata tara, iar 351 au fost diagnosticati in ultimele 24 de ore. In sectiile de terapie intensiva raman internati 248 de oameni, potrivit stirileprotv.ro

Autor