El e prezentatorul care castiga mai mult decat Andreea Esca!

Dragos Patraru este prezentatorul care castiga mai mult decat Andreea Esca.

Dragos Patraru realizeaza emisiunea “Starea Natiei” din 2018. A inceput la TVR, unde contractul a fost reziliat, iar acum emisiunea este redata pe Prima TV. “E o intelegere pe doua sezoane, dar speram cu totii sa dureze mult mai mult. Asta si pentru ca nu vrem sa ducem emisiunea chiar la toate televiziunile din Romania.”, declara prezentatorul.

“E sansa noastra sa demonstram ceea ce putem la o televiziune generalista importanta. Lucram zi si noapte la decor, la platou, la tot. Am facut impreuna cu partenerii nostri de la Prima TV o investitie serioasa pentru urmatorul sezon, iar asta se va vedea cu siguranta in calitatea emisiunii. Vom avea si rubrici noi, invitati, au venit in echipa oameni noi, tineri, extraordinar de talentati”, a spus Patraru.

1.324.264 lei lei, adica aproximativ 280.000 euro este profitul pe anul 2019 pe care l-a inregistrat firma lui Dragos Patraru “Starea natiei SRL”, conform datelor de la Ministerul de Finante.

Firma Andreei Esca, “Andreea Esca SRL”,  a avut un profit mai mic decat cel al lui  Dragos Patraru, respectiv 1.163.906 lei in 2019, profit inregistrat net.

Citeste si articolul :   Poti sa iesi din localitate si fara declaratie. Ce document trebuie sa ai la tine

Potrivit Ministerului de Finante, firma Andreei Esca a avut un profit record in anul 2019, profitul net fiind de aproximativ 250.000 de euro, triplu fata de profitul inregistrat in anul 2018.

Autor