Horoscop saptamanal 14 -19 iunie 2020. Cine va avea o saptamana de vis si cui ii ies toate pe dos

Potrivit Marianei Cojocaru, saptamana 14 iunie- 19 iunie 2020 va fi destul de aglomerata. Au loc multe evenimente astrologige cu final nu tocmai fericit pentru cateva zodii. Fecioarele si Racii se afla printre aceste zodii, nativii acestor semne zodiacale vor avea parte de incopatibilitati si tensiuni in ceea ce priveste dragostea  iunieNativii Rac se vor lovi de incompatibilitati, iar Fecioarele vor avea parte de tensiuni.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Berbec
Saptamana viitoare debuteaza cu un aspect foarte important in Pesti: ocultatie intre Marte si Neptun. Va fi conjunctie intre Malefica Lilith si Luna. Cum Lilith si Kiron sunt in Berbec imi amintesc de un cuplu important Berbec –Pesti: Dan Bitman si partenera lui de viata, iar aspectele astrale formeaza cvintile intre ele, in timp ce Luna Alba va tranzita Berbecul. Puteti intampina dileme grave.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Taur
Ocultatia Marte-Neptun din Pesti va baga in ape tulburi cu destin cu tot. Multi nu stiti ce sa faceti si cum sa va orientati copiii, cu astfel de aspect, desi fiecare copil are inscrisa cariera pe misiunea lui karmica de viata, inca de la nastere. Pot exista problem si in dragoste, pentru ca observam nori negri venusieni?! Sanatatea este foarte fragila si delicate, cu implicatii karmice ce tin clar de trecut.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Gemeni
Se anunta furtuni pe destin si nu numai. De ce? Pentru ca nu este vorba de destinul vostru, ci si a celor din jur si a celor dragi din preajma voastra!… Axa Karmica Sagetator-Gemeni spune ca va bate ceasul, cum ii bate ceasul si lui Nae, vorba romaneasca. Sunt incurcate cararile Domnului, cu piedici si blocaje la tot pasul…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Rac
Multi considera ca Racii sunt compatibili intre ei sau ca Racul este compatibil cu oricine. Ei bine, daca va spuneam de aspectele din Berbec si de ocultatia Marte-Neptun din Pesti. Trebuie sa stiti ca s-a schimbat complet structura de compatibilitate odata cu intrarea in Noua Era si cu libertinajul multora din aceste vremuri(dragoste cu tradari, probleme, etc). Cariera si sanatatea sunt doua chestiuni care trebuie analizate individual…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Leu
Prezenta Soarelui cu Venus retrograd in Gemeni va duce cu gandul la iubirile si esecurile din viata asta, dar si din vietile anterioare. De ce spun si de vietile anterioare? Pentru ca acolo se vede cat dureaza o relatie si cat de importante sunt de descifrat blocajele din acesta viata. De aceea cei mai multi orbecaie si nu stiu incotro sa o ia. Inclusiv in cariera, sanatate, probleme personale sau care tin de justitie, credite, etc

Publicitate

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Fecioara
Discutam despre ocultatia Marte-Neptun din Pesti, zodia opusa voua. Ocultatia face aspect de cuadratura cu Soarele si Venus retrograde, astrul iubirii care vizeaza intrebarile personale pe care vi le adresati in legatura cu dragostea, relatiile afective, socio-profesionale, cariera sau businessul sau sentimentele. Cuvintul cheie este TENSIUNI. Multi/multe nu stiti cum sa le intelegeti si cum sa le tratati.

Citeste si articolul :   Luna Plina din 10 septembrie aduce un uragan de prosperitate pentru aceste semne zodiacale

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Balanta
Secrete ascunse va macina sufletul, reiesite din aspectus Lilith si Kiron in Berbec. Ocultatia din Pesti, format din Marte si Neptul vizeaza locul de munca si sanatatea. Urmeaza implicatii astrale grele ce nu va lasa sa va recunoasteti. Cum nu sunt doua Balante identice, pentru a exemplifica, mentionez destinul a 2 Balante celebre: Micheal Douglas si Catherine Zeta-Jones, a caror casatorie este bazata pe un contract prenuptial, sa vedeti de acum tensiuni in cazul vostru…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Scorpion
Daca spuneam de tensiuni la Balanta, dar si la celelate zodii, acestea nu vor lipsi nici la voi. Multi aveti nevoie de protectie, dar marea majoritate a oamenilor nu recunosc. Nu ma refer la protectia umana de acasa, ci una de alta natura, mult mai profunda si elaborata. Cum cei mai multi nu recunosc, dar dorm cu dusmanul in pat, aici fiind vorba despre persoanele casatorite, implicatiile karmice nu le puteti sti singuri.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Sagetator
Cum multi veti fi urmariti de himerele si de cosmarurile din trecut, pentru raul facut , veti vedea pleasna pe care urmeaza sa v-o dea Karma. Au fost analizati oamenii speciali din acesta zodie, precum Walt Disney si Churcill, dar cei mai multi dezamagesc profesional, sentimental, si asa mai departe.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Capricorn
Soarele natal face cuadratura cu planetele din Berbec, fiind vorba despre Malefica Lilith si Kiron. Va vizeaza pe voi, dar si pe cei din familie sau din preajma voastra, facandu-se referire la familia de origine: mama, tata si bunicii. Jupiter Retrograd e planeta Sagetatorului (a Karmei Negativa), Pestii sunt influentati de ocultatia Marte-Neptun, Pluton Retrograd e planeta Scorpionului,iar incarcura astrala este mult prea mare,cu blocaje karmice.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 aprilie 2024. 4 zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Varsator
Spiritele Superioare ale zodiei sunt sustinute de Norocul Divin, iar spiritele inferioare sunt taxate de Saturn Retrograd, care nu iarta si nu uita. De ce? Pentru ca are implicatii karmice si pun bariere grele pe destinul vostru.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru. Pesti
Este activ sectorul astral al dusmanilor vizibili si invizibili. Cum cei mai multi dusmani sunt in preajma voastra, iar cei invizibili sunt in mintea voastra si va luptati zilnic cu ei, nu ma mir ca pe aspectul de cuadratura cu Axa Karmica din zodii duble riscati sa va faceti destinul praf. Aliantele belicoase in care va invartiti, va pot veni de hac intr-o zi. Blocaj karmic pe care nu puteti sa-l descifrati singuri.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.