Ce s-a intamplat de fapt cu Vulpita si cu Viorel cand au fost la Barlad! Imaginile care nu au fost aratate la tv

Vulpita si Viorel au fost o zi sa isi vada fetita. Aceasta locuieste cu parintii lui Viorel si, dupa ce acestea au vazut-o, au iesit la o plimbate in centrul Barladului, unde au facut o baie in multimea care s-a oprit sa faca poze cu “vedetele”. Fanii acestora s-au oprit pentru a-i felicita si pentru a le ura succes in continuare. Dar nu toti barladenii au fost prietenosi cu acestea.

”Nu au aratat tot ce s-a intamplat la Barlad. Au taiat huiduielile si altele la adresa celor doi”, a comentat cineva pe o pagina de socializare.

viorel la barlad

”Aceia nu-s fani, doar telespectatori ce rad de acei clovni de pe scena, simplu, si fac poze cu ei ca si cum ai face poze cu doua maimute”, spune un alt comentator.

Publicitate

Vulpita se bucura la maxim de aceasta populariatate, ignorand comentariile rautacioase.

De cand cuplul a devenit cunoscut, acestea s-au mutat in Bucuresti. Si-au lasat fetita in grija parintilor si nu i-au mai vizitat de atunci. La inceputul lunii iunie, acestea si-au vizitat parintii si fetita.

vulpita la barlad

Acolo, Vulpita a avut o surpriza neplacuta din partea socrului sau. Domnul Dumitru, tatal lui Viorel, a alerget-o cu pietre pe Vulpita si pe cameramanul care o insotea. Aceasta a inceput sa planga, dar s-a calmat atunci cand si-a vazut fetita alergand spre ea.

Citeste si articolul :   Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers calare 40 de kilometri sa-si vada sotia care a nascut. "Am vrut sa le duc de mancare"

cei doi soti la barlad

Veronica din Blagesti, zisa Vulpita, pare sa se bucure la maximum de celebritate. Devenita vedeta peste noapte, in urma unei povesti ce se anunta trista, Vulpita si sotul ei, Viorel s-au mutat din Blagesti in Bucuresti.

Culpul a devenit celebru in urma nenumaratelor certuri in care Viorel o acuza de infidelitate pe Veronica Stegaru, poreclita “Vulpita”. De atunci situatia a luat amploare, foarte multi fani urmarindu-le certurile si evolutia la televizor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.