Doliu in cinematografia internationala. S-a stins la doar 34 de ani

Doliu in cinematografia internationala. Actorul Sushant Singh Rajput, celebru pentru rolurile din filmele indiene, vedeta la Bollywood, a fost gasit fara suflare in locuinta sa din Mumbai.

Din primele informatii oferite de anchetatori, barbatul de 34 de ani si-ar fi luat viata.

Publicitate

Moartea lui Rajput vine la doar cateva zile dupa cea a fostului sau manager.

Nascut in estul statului Bihar, Rajput a renuntat la un cursurile universitatii de inginerie pentru a urmari o cariera in actorie si dans.

Ascensiunea sa de la Bollywood a venit cu rolul din filmul Kai Po Che din 2013, care a castigat premiu la festivalul de film de la Berlin.

Ultimul film al actorului a fost Chhichhore, care a fost lansat anul trecut. Regizorul filmului Nitesh Tiwari a spus ca a vorbit cu Rajput saptamana trecuta.

In ultima sa postare pentru cei 10,2 milioane de fani de pe Instagram, Rajput a postat o poza cu mama sa, care a murit in 2002, cand era adolescent.

Citeste si articolul :   Petrisor, baiatul de 14 ani, a fost rapus din razbunare. Cum s-a intamplat, detalii oficiale

Fostul sau manager, Disha Salian, 28 de ani, a murit la inceputul acestei saptamani, dupa ce a cazut de la etajul 14 al unei cladiri din Mumbai.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.