Primele imagini de la inmormantarea lui Costin Marculescu! Ce s-a vazut la capela

Primele imagini de la inmormantarea lui Costin Marculescu. Costin Marculescu este inmormantat astazi, in cimitirul Reinvierea, din Bucurest, langa mama si bunica lui.

Primele imagini de la inmormantarea lui Costin Marculescu.

poza 1

Costin Marculescu a fost adus de joi dupa-amiaza la capela Bisericii Sf Gheorghe Nou, acolo unde familia si apropiatii l-au vegheat pana astazi, la slujba de inmormantare.

poza 2

Costin Marculescu este inmormantat in cimitirul Reinvierea, acolo unde familia are o cripta, si unde se afla mama si bunica actorului.

poza5

De ce pe cruce este scrisa data decesului 11 iunie, cand Costin Marculescu a murit cu cateva zile inainte

poza 4

Multi au fost cei care s-au mirat cand au vazut crucea lui Costin Marculescu, pe care era scrisa data decesului 11 iunie, adica chiar ziua in care sicriul ajunsese la capela. Asta desi se stia ca Marculescu murise cel mai probabil de luni, data in care fusese ultima data activ pe WhatsApp. Dar, si pe certificatul constator al decesului este scrisa tot data de 11.06.2020, data in care a fost constatat decesul.

Citeste si articolul :   Orban, prima declaratie dupa ce a fost dat afara din PNL: „Sunt victima unei gasti demolatoare"

Cine se ocupa de inmormantare

poza 3

Cei care au ajuns odata cu sicriul au fost cumnatul lui Costin Marculescu, cel care s-a ocupat atat de formalitati, cat si de inmormantare, dar si Mara Banica, prietena actorului.

Pe 29 iunie, actorul implinea 51 de ani insa, dar din pacate, nu a mai apucat aniversarea.

Una dintre cele mai apropiate prietene, Mihaela Moise, a povestit ca acesta era bine ultima oara cand s-au vazut, la ziua actritei Eugenia Serban.

Moise a marturisit ca niciodata nu s-a plans ca ar fi avut probleme medicale, insa a remarcat ca nu mai comunica la fel de mult in ultima vreme cu cei apropiati, devenind tot mai retras.

Autor