Viata bate filmul. Cristina Topescu si Costin Marculescu, sfarsit tragic tras la indigo.

Cristina Topescu si Costin Marculescu au avut acelasi destin tragic. Cei doi si-au gasit sfarsitul singuri.

Costin Marculescu a fost gasit fara viata in apartamentul sau din Bucurest in noaptea de miercuri spre joi. Disparitia sa a venit ca un fulger in lumea lumea artistica. Cei care l-au cunoscut sunt inca nu si-au revenit din stare de soc si nu le vine sa creada ca, la doar 50 de ani, Costin Marculescu a disparut din aceasta lume.

Costin Marculescu si Cristina Topescu, moarte trasa la indigo

Cei doi au in comun atat modul in care au murit, dar si boala cara ii macina si regretele. Ambii sufereau de depresie si se izolasera.

Publicitate

Felul in care actorul si-a pierdut viata este identic cu cel al jurnalistei Cristina Topescu. In ambele cazuri vecinii au fost cei care au sunat la 112.

La Costin Marculescu, vecinii si-au dat seama ca ceva nu este in regula din moment ce actorul nu mai raspundea la telefon de ceva timp. Nici cainele acestuia nu mai fusese vazut, motiv pentru care au sunat la 112.

La fel s-a intamplat si in cazul Cristinei Topescu, insa moartea acesteia a fost mult mai dramatica. Regretata jurnalista a fost gasita fara viata, dupa mai bine de 3 saptamani de la deces. La fel ca in cazul lui Costin, Cristina nu mai raspundea la lelefon. Pentru inceput vecinii si prietenii nu s-au alarmat, jurnalista mai avea obiceiul sa se retraga toatal din viata publica. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani.

Citeste si articolul :   Bilant coronavirus. Numarul persoanelor infectate si al deceselor, in scadere

Vecina a intrat in curtea Cristinei Topescu, pentru ca nu mai vazuse nici o miscare prin casa, s-ar fi uitat pe geam si a zarit pe cineva in pat si a banuit ca ar fi ea. Initial, femeia a dezvaluit ca vedeta parea ca doarme cu bratul sub cap, in pozitie laterala. Apoi, cand a obsevat ca nu e ceva in regula, a mai chemat si alti vecini si au fortat usa.

o vecina a intrat in curtea Cristinei Topescu, pentru ca nu mai vazuse nici o miscare prin casa, s-ar fi uitat pe geam si a zarit pe cineva in pat si a banuit ca ar fi ea. Initial, femeia a dezvaluit ca vedeta parea ca doarme cu bratul sub cap, in pozitie laterala. Apoi, cand a obsevat ca nu e ceva in regula, a mai chemat si alti vecini si au fortat usa.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.