Costin Marculescu suferea de depresie. Cel mai mare regret al actorului. S-a stins cu durerea asta in suflet

Costin Marculescu s-a stins intr-un mod tragic, singur si trist. Vecinii au fost cei care au sunat la 112, dupa ce acesta nu mai fusese vazut de o perioada de timp.

Actorul a plecat din aceasta lume cu un mare regret.

„Asta este regretul meu, ca nu am avut si nu am copii care sa fie acum mari, sa se bucure de mine, sa se mandreasca cu mine si cu realizarile mele si sa fie prietenii mei”, a spus  Costin Marculescu.

Costin Marculescu avea probleme de sanatate

Publicitate

Se pare ca actorul, pe langa faptul ca suferea de depresie, avea mari probleme cu inima. Mara Banica, prietena apropiata a actorului, a dezvaluit la emisiunea lui Dan Capatos ca, posibil ca actorul sa fi suferit un infarct, salvareamai fusese chemata pentru ca avea un puseu de tensiune in urma cu cativa ani.

Publicitate

„Eu sunt extraordinar de socata. Am vorbit cu el in pandemie, cu el si cu mai multi prieteni. Era cum il stii tu in ultima vreme, rau il stiam cu totii ca na, nu era foarte bine. Nu stiu, cred si banuiesc ca a facut infarct”, a declarat Mara Banica.

Citeste si articolul :   COVID-19 in Romania: 2.668 de cazuri noi si 75 de decese in ultimele 24 de ore

Ce a spus Mara Banica

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru ca a avut o tensiune extrem de mare, intrase in panica, lasase doua numere de telefon: al lui Pepe si al meu, in cazul in care se intampla ceva. Cand s-a facut bine, eu am stat pe toata perioada cu el acolo, si i-am zis, saracul: «ma, dar tu ai innebunit? Cum sa lasi numerele astea sa le scrii?» si a zis ca: «nu, domnule, ca daca pateam ceva sa ma inmormantati voi«.

El are un tata foarte, foarte in varsta, din ce stiu eu si o sora. O sa vedem de maine incolo ce… Va trebui inmormantat cumva si va trebui sa vorbim cu familia sa vedem de ce au nevoie. Eu sunt socata efectiv”, a mai spus Mara Banica la Antena 1.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.