Cine este fosta sotie a lui Costin Marculescu si ce i-a facut

Costin Marculescu, a fost gasit mort in baia apartamentului in care locuia, fiind gasit in stare de degradare, fiind mort de 3 zile. Pe 29 iunie, Costin Marculescu, ar fi implinit 51 de ani.

Costin Marculescu a fost casatorit cu Ionela Nae, pentru scurt timp. Cei doi s-au casatorit in anul 2014. Intreaga relatie a fost presarata cu scandaluri si certuri, motiv pentru care s-a ajuns la divort.

Publicitate

In anul 2015, Costin Marculescu si Ella Nae au divortat in urma unui scandal-monstru, bruneta spunand, la vremea respectiva, ca totul a fost doar o intelegere intre ei si ca niciodata nu a avut sentimente pentru actor. Mai mult, aceasta marturisea ca fostul sot avea probleme mari cu alcoolul, potrivit Cancan

„I-am zis ca nu ma mai jigneasca. Sunt fericita ca s-a prezentat. Absolut nimic nu am simtit pentru el. Ar trebui sa mai lase din bautura. Mama stie si se bucura pentru mine. Totul a fost o intelegere intre mine si Marculescu. El avea ceva de castigat, financiar vorbind”, a spus Ela Nae.

Costin a fost incantat de relatia cu Ella

“De fiecare data cand vine acasa sau ii fac o ciorba de ceva….scriu pe ea cu smantana, cu legume….scriu „Ela” sau „Te iubu”. Intre noi este o relatie foarte frumoasa si foarte deschisa, niciodata nu ne certam”, spunea Marculescu pentru sursa citata mai sus.

Ella Nae, cea care i-a fost sotie lui Costin Marculescu timp de cateva luni, s-a certat cu el in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta.

„Nu puteam sa dau in ea, ca e sotia mea si e femeie, o iubeam si poate o mai iubesc. Niciodata n-am jignit-o, n-am dat in ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate usile deschise din Romania datorita numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea in doua luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro in buze, dantura facuta la un prieten evreu. Ea nu a adus nici un ban in casa in ultimele 2-3 luni”, spunea actorul.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.