Doi romani din Belgia ofera sprijin familiei medicului erou de la ATI

Doi romani din Belgia s-au mobilizat si vor sa ajute familia medicului erou, Catalin Denciu, care a intrat in iadul focului pentru a-si salva pacientii.

Medicul a fost transferat duminica dimineata la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia.

„Rog pe cei din Piatra Neamt care ii cunoaste familia eroului de la Piatra Neamt si care a ales sa infrunte pericolul punand mai mult pret pe vietile semenilor decat pe a lui , sa ii puna in contact cu mine in cazul in care au nevoie de cazare . Le pot pune un apartament la dispozitie cu 2 camere neconditionat pe toata durata sederii in Belgia . De asemenea ii pot lua de la aeroport, ajuta cu traducerea si pune la dispozitie o masina pentru a se putea deplasa . Apartamentul se afla la nici 2 Km de spitalul unde este internat . Pot fi contactat la numarul meu de telefon 0032/486946467 sau la nr de telefon 0032/472065052 Jora Cecilia

Medicul Catalin Denciu a ajuns in Belgia duminica, putin dupa ora 11.00.

Medicul erou a fost transportat cu ajutoul aeronavei militare la un spital din Belgia, dupa cum a anuntat chiar premierul.
„Pot sa va spun despre medicul erou de la Piatra Neamt ca a ajuns la Spitalul Militar «Regina Astrid» din Belgia. A fost preluat. S-a evaluat starea de sanatate. Este in tratament (…) Ne rugam pentru sanatatea domnului doctor si putem sa spunem ca este ingrijit in cele mai bune conditii, deoarece Spitalul Militar «Regina Astrid» este unul dintre spitalele care are cele mai ridicate standarde in materie de tratare a marilor arsi”, a spus premierul intr-o conferinta de presa.

Autor