Scriitorul Virgil Elisei despre Costin Marculescu: “Mi-a tot povestit despre Madalina Manole si i-am zis sa nu faca vreo prostie. Era…”

Cunoscutul Scriitor Virgil Elisei, cel cu care colabora  Costin Marculescu pentru lansarea cartii despre viata lui, vorbeste in premiera despre actorul care s-a stins in apartamentul sau din capitala.

Virgil a spus multe cuvinte frumoase la adresa lui Costin, dar si lucruri mai putin placute.

Scriitorul a declarat ca respectiva carte trebuia sa fie lansata de acum 2 ani, dar nu l-a mai sprijinit pentru ca actorul a vrut sa fie trecut ca autor exclusiv al povestii sale.

„Incerc sa ma adun. Am ramas socat. Am primit vestea de la Rebeca Onoriu, fata doamnei Gabi Lunca. In ultimul timp nu eram in relatii bune. Din cauza greselilor pe care le facem toti in viata a suferit”, a declarat Virgil Elisei.

Publicitate

„Acumulase datorii. Scoala de modelling se dusese pe apa sambetei. Mi-a tot povestit despre Madalina Manole si i-am zis sa nu faca vreo prostie. Era depresiv, era anxios”, a mai spus scriitorul

Citeste si articolul :   Se dau bani de la stat. Finantare 100% nerambursabila

Scriitorul crede ca avea o boala psihica

„Mi-a spus ca vrea o carte despre el, sa imi povesteasca lucruri. Am zis ca il ajut pe partea literara, cu lansarea. I-am zis sa lase depresia, ca fiecare are un trecut. M-am inteles exceptional cu el, cand ne-am vazut acum trei ani.

La un moment dat, el ar fi vrut sa fie autorul cartii. Probabil era amarat, ii trebuia bani. Eu nu am fost de acord, am zis ca asta se numeste plagiatura. I-am zis ca poate sa faca ce vrea el daca e bine scrisa cartea”, a dezvaluit Virgil Elisei.

„Cred ca avea o boala psihica. Il tot incurajam, hai ca facem un film, te promovez. Era incantat si dupa aia… nimic”, a mai spus scriitorul intr-o interventie la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.