Pepe, prima reactie dupa vestea ca actorul Costin Marculescu a decedat: „Mi-a zis de multe ori, Pepito, cand o sa…

Pepe este profund afectat dupa primirea vestii ca actorul Costin Marculescu a murit. Artistul spune ca inca nu crede ca Marculescu nu mai exista

Pepe, prima reactie „Sunt in stare de soc. Mi-a zis Capatos aseara”

„Nu imi gasesc cuvintele, va zic sincer. Nici nu stiu ce as putea sa spun… Adica am si eu intrebari cu mine, despre Costin. Ma intreb de ce acum… Ma intrebe de ce s-a intamplat. Sunt foarte indurerat si in acelasi timp nu imi vine sa cred. Neg sa cred ca a murit Costin”, a spus cantaretul pentru Fanatik

Publicitate

„Am senzatia ca nu s-a intamplat. Pentru mine era mai mult decat un prieten. Nu ne vedeam chiar saptamanal, sa zic ca faceam gratare des cu el, dar va zic sincer ca atunci cand ne intalneam parca nici nu ar fi trecut timpul peste noi. Aveam o relatie speciala”, a mai spus Pepe.

Publicitate

Artistul nu cunoaste sa fie imputernicit de Costin ca sa se ocupe de inmormantare: „Nu il luam in seama”

Citeste si articolul :   Cine este femeia care s-a stins in tragedia de la Matei Bals, prima victima identificata

Cantaretul spune ca a aflat de la Dan Capatos „Mi-a zis Capatos aseara. Eu nu m-am uitat la televizor. Am vazut ca primesc telefoane peste telefoane. Am avut un soc”.

„Mi-a zis de multe ori, Pepito, cand o sa mor tu si Mara o sa va ocupati de inmormantarea mea. Nu il luam in seama, va dati seama”, a mai spus cantaretul.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.