Noi detalii care schimba cursul anchetei. Costin Marculescu era imbracat in cada: „Asta a fost sigur…

Apar noi detalii in decesul actorului Costin Marculescu. Actorul a fost gasit in cada, fara viata, dupa ce vecinii au alertat autoritatile.

Surse din anturajul actorului au dezvaluit un detaliu uluitor: Marculescu era imbracat in cada.

„Exista un detaliu care mie imi trezeste un semn de intrebare. Pe Costin l-au gasit imbracat in cada. Asta a fost sigur sinucidere”, a dezvaluit sursa respectiva pentru Fanatik

„In ultima vreme se imprumuta des de la prieteni. Silviu Lepadatu, unul din oamenii care il ajuta cel mai multe, impreuna cu Doru Calangiu, patronul unui restaurant din Bucuresti, ii dadea aproape lunar cate o suta de euro, mai ajuta cu mancare si cainele cu care statea”, a mai spus persoana respectiva pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Prienenii nu stiau ca actorul sa fi avut probleme grave de sanatate.

Acum s-a aflat adevarul. Actorul Costin Marculescu avea probleme mari financiare.

Pe 29 iunie, actorul implinea 51 de ani insa, dar din pacate, nu a mai apucat aniversarea.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 4.064 cazuri noi si 69 de decese.

Una dintre cele mai apropiate prietene, Mihaela Moise, a povestit ca acesta era bine ultima oara cand s-au vazut, la ziua actritei Eugenia Serban.

Moise a marturisit ca niciodata nu s-a plans ca ar fi avut probleme medicale, insa a remarcat ca nu mai comunica la fel de mult in ultima vreme cu cei apropiati, devenind tot mai retras.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.