Cumnatul lui Costin Marculescu, dezvaluire de ultima ora: „Nu cred ca este stop cardio-respirator”

Costin Marculescu a fost gasit fara viata in apartamentul sau din capitala, dupa ce ce vecinii au sunat la 112. Echipajele de politie si pompieri l-au gasit in baie, fara suflare.

Din primele informatii primite de la INML, se pare ca actorul a decedat din cauza problemelor cardiace. Cu toate acestea, cumnatul actorului refuza sa creada acest lucru si spune ca de vina sunt problemele pe care le intampinase in ultima perioada. Pur si simplu l-au macinat.

Cumnatul lui Marculescu crede ca si-ar fi pus capat zilelor

Barbatul a fost surprins  de cancan.ro intr-o discutie telefonica purtata chiar in momentul in care a ajuns la INML. Cumnatul actorului sustinea ca nu stie sa fi avut probleme de sanatate, mai ales ca obisnuia sa-si faca periodic analizele.

Publicitate

Cumnatul lui Costin Marculescu

Publicitate

Cumnatul lui Costin Marculescu, vorbind la telefon. Sursa foto: cancan.ro

Actorul Trecea printr-o perioada extrem de dificila din cauza banilor, motiv pentru care nu exclude varianta sinuciderii.

Citeste si articolul :   Coronavirus Romania, 16 iulie 2020. Veste proasta, din pacate! Anuntul oficial al autoritatilor

„Nu cred ca este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin isi facea analizele o data la 5-6 luni, l-am vazut schimbat la un moment dat.

El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar si noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau sa tin lucrurile sub control. Este, oarecum…obligatia mea fata de el”, a declarat cumnatul lui Costin Marculescu, la telefon,in momentul in care astepta medicii legisti pentru a sta de vorba cu ei.

Fosta iubita a actorului spune altceva.

„Avea probleme cu inima, facea atacuri de panica foarte dese si chema Salvarea cateodata, venea la 2 dimineata, ii dadea pastile sa se calmeze. Era si intr-o depresie.

Eu cand dormeam la el, noaptea il auzeam cand se ducea la baie sa se spele. Isi punea lumanari pe cada, la oglinda si asa se relaxa el”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.