Codrin Stefanescu, prima reactie dupa decesul lui Costin Marculescu: “Ai invitat peste 200, am fost doar sase”!

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, a postat un mesaj, pe pagina sa de Facebook., in care dezvaluie ca actorul ramasese aproape singur.

Politicianul si-a exprimat omagiul pentru trecerea in lumea celor drepti a bunului sau prieten Costin Marculescu.

Publicitate

Codrin Stefanescu, mesaj cutremurator despre singuratatea lui Costin Marculescu

“Ramas bun, prieten vechi! Asteptam noua ta carte, asteptam petrecerea de ziua ta. Nu stiam ca te simti singur si parasit de toti, nu stiam ca ai probleme. Nu mi-ai spus nimic din toate astea ultima oara cand am vorbit. Probabil ca nu ai spus nimanui.

Publicitate

Tin minte una din ultimele tale petreceri de ziua ta. Ai invitat peste doua sute de prieteni, am fost doar sase! Plus lautarii. Si a fost extraordinar! Ti-am spus si noi ca lumea e rea, nepasatoare si uituca. Dar tu ai continuat sa zambesti si sa speri. Ca oamenii vor deveni buni si valorile vor fi respectate. Drum lin, prieten drag! Dumnezeu sa te ocroteasca, Costin Marculescu!”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Wuhan sarbatoreste victoria impotriva coronavirusului

Costin Marculescu a murit la varsta de doar 50 de ani. Fostul actor din “Liceenii” a fost gasit mort in propria casa din cartierul Dristor, Bucuresti. Marculescu a avut o cariera si in muzica, lansand sapte clipuri muzicale care au fost difuzate intens de posturile de specialitate.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.