Romanul care si-a nenorocit familia in Italia, eliberat. Mesajul transmis de Emil Ciurar

Soferul roman, Emil Ciurar, soferul de 30 de ani din comuna Petru Rares, Bistrita-Nasaud, acuzat de omucidere multipla dupa ce a adormit la volanul unui Volkswagen Sharan, pe autostrada A1, in Italia, a fost eliberat din inchisoare. Acesta a primit arest la domiciliu.

Judecatorul a  declarat valida arestarea lui Emil Ciurar sub acuzatia de omucidere culpabila multipla, decizie contestata de procurorul Roberto Rossi, cel care conduce ancheta in acest caz.

Ciurar, asistat de avocatul Christian Vannucchi, a aparut in instanta in stare deplorabila.

Romanul nu a raspuns la nicio intrebare legata de accidentul pe care l-a provocat vineri, in urma caruia au decedat parintii si doi dintre cei patru copii.

Publicitate

Publicitate

Tanarul de treizeci de ani a folosit dreptul de a nu raspunde si va trebui sa ramana in arest la domiciliu la Napoli, la domiciliul unui unchi unde si mergea cu familia cand a avut loc accidentul.

Barbatul este distrus si va trebui sa traiasca, de acum inainte, cu gandul ca, din cauza unei clipe de neatentie, si-a bagat parintii si copiii in pamant.

Citeste si articolul :   Alerta Maxima! Planul Rosu, activat. 14 persoane duse la spital

Tanarul a postat pe pagina lui de Facebook fotografiile celor patru membri ai familiei care s-au stins n accident, alaturi de un mesaj in care spune ca nu-i va uita niciodata.

poza ciuraru

Ultimele clipe inainte de producerea tragediei au fost povestite chiar de tanar.

“Tata a tipat la mine: Fii atent! Am deschis ochii, am vazut TIR-ul in fata mea si am incercat sa trag stanga de volan. Cativa centimetri si i-as fi putut salva pe toti”, spunea barbatul din comuna Petru Rares din Bistrita-Nasaud.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.