Papa Francisc, bolnav dupa ce a atins un grup de credinciosi. Anuntul de la Vatican.

Papa Francisc si-a anulat, pentru a treia zi consecutiv, angajamentele oficiale, dupa ce ultima data a fost vazut in public, miercuri, tusind si suflandu-si nasul, scrie Associated Press.

Suveranul Pontif, in varsta de 83 de ani, care a pierdut o parte dintr-un plaman in tinerete, nu si-a anulat nicioata atat de multe audiente oficiale sau evenimente in cei sapte ani de cand a fost numit, transmite stirileprotv.ro..

Biroul de presa al Vaticanului a transmis ca el isi continua munca din resedinta Santa Marta din Vatican si ca primeste oameni in privat.

Sambata, el a avut programate intalniri cu seful biroului episcopilor de la Vatican, ambasadorii sai in Liban si Franta si cu arhiepiscopul Ucrainei.

Publicitate

Au fost anulate doua audiente oficiale de la Palatul Apostolic, unde Papa Francisc ar fi trebuit sa sustina un discurs si sa intalneasca mai multi oameni.

Daily Mail scrie ca aceasta raceala vine la o zi dupa ce Papa a sarutat crestetele credinciosilor din Piata Sf. Petru din Roma si a atins fetele unora dintre acestia, spunandu-le ca este solidar cu cei care sufera de coronavirus.

Citeste si articolul :   Intre 3 si 5 miliarde de euro de la UE pentru firmele si angajatii afectati de criza

papa

Papa Francisc a anulat un eveniment la Roma la o zi dupa ce a fost vazut si suflandu-si nasul si tusind in timpul Liturghiei.

papa1

Articolul continuă după reclame

papa2

papa 4

papa 5

papa 6

papa 7

papa 8Papa Francisc pozeaza cu credinciosi din Irak in Piata Sf. Petru in timpul audientei sale saptamanale,

Doar cativa dintre cei 12.000 de credinciosi care au ajuns sa-l vada pe Piata Sfantului Petru purtau masti de fata.

Insa Francisc, in varsta de 83 de ani, nu s-a ferit sa stranga mainile cu membrii congregatiei – si chiar a sarutat unii dintre copiii prezenti.

“As dori sa-mi exprim apropierea de pacientii cu coronavirus si de lucratorii de sanatate care ii trateaza, precum si de autoritatile civile”, a spus Papa Francisc

El a spus că există prea multă „violență verbală” în lume, care a fost „amplificată de internet”.

Ppa Francis a adăugat că Postul este „un timp pentru a renunța la cuvintele inutile, la bârfe, zvonuri si a te apropia și a vorbi cu Dumnezeu în primul rând”.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.