Mihaela Radulescu, mesaj radical: “Dispar”

Mereu cu zambetul pe buze, Mihaela Radulescu a facut un anunt la care nu se astepta nimeni. Desi a inceput sa se retraga de acum ceva timp de pe ecranele televizoarelor, fosta prezentatoare a luat decizia de a se retage definitiv din showbiz. Decizia acesteia a fost postata pe o pagina de socializare, unde mai spune ca se va retrage si din mediul online.

”For now. Nu stiu cum fac altii, dar eu fac acest „detox“ de retele sociale din cand in cand, mai ales dupa o perioada atat de lunga in care am trait prea mult in online, toti. Masura, in toate, e o „cheie“pe care o folosesc fara ezitare, tocmai ca sa tai orice inceput de dependenta, oricare ar fi natura ei. Cei care ma urmariti de mai mult timp, stiti ca am obiceiul sa „dispar“ cu zilele sau chiar saptamanile, deci procedura nu va surprinde.

Altii, mai putin dispusi sa accepte o simpla rigoare personala, gasesc imediat explicatii paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a intamplat ceva, sigur e vreun dezastru in amor sau vreo tulbure problema existentiala. Si, al doilea pas dupa ce-si imagineaza, il fac catre barfa, stire, „stiu eu sigur“, „da‘ sa nu spui ca stii de la mine“. Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hartie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic.”, a scris Mihaela Radulescu.

Citeste si articolul :   Doliu in lumea politica din Romania. Medicii nu l-au mai putut salva

Motivul renuntarii la lumea mondena este acela ca ea isi doreste ”libertate” si, din can din cand, are nevoie de un „detox“ de retele sociale.

”Am recapatat toti niste culoare de libertate, iar eu simt nevoia sa le folosesc excesiv. Sa ma duc pe coclauri, sa merg pe jos, sa ma uit la amanuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, sa imi tin mintea ocupata cu ce vreau sa fac, cu ce muncesc, cu gandurile, dorurile si placerile mele, nu ale altora. Daca pare vreun soi de egoism, va asigur ca nu e. Daca pare o idee buna, va asigur ca merita incercata, din cand in cand. Pe curand. ✌️”, a adaugat Mihaela.