Doliu in lumea presei romanesti. Jurnalista Dana Dobre a incetat din viata, la varsta de 56 de ani. Boala nemiloasa de care suferea

Doliu in lumea presei din Romania. A murit jurnalista Dana Dobre in varsta de 56 de ani, anuntul a fost facut  de o prietena, pe retelele de socializare. Dana suferea de o boala cumplita, neoplasm pulmonar, in stadiul 4.

Dana Dobre a murit  la varsta de 56 de ani

Cunoscuta jurnalista de la Romania Libera, a decedat in noaptea de sambata spre duminica (6 spre 7 iunie).

Anuntul decesului a fost facut de o prietena

Publicitate

„Din pacate, azi-noapte, Dana, colega si prietena noastra de la jurnalul Romania Libera, ne-a parasit. 😭 Stiam ca o sa se intample, dar niciodata nu esti pregatit sa pierzi pe cineva drag.❤️

Macar am sufletul impacat ca ea stia cat de mult o iubesc, ca este in rugaciunile mele si doar regret ca nu a mai avut puterea sa mergem impreuna intr-un loc plin de pace si speranta.

Drum lin spre Lumina, prietena draga si Dumnezeu sa te odihneasca in pace !!!! ❤️🙏🙏🙏🌹🌹🌹”, a fost mesajul postat pe Facebook.

Dana Dobre suferea de o boala cumplita, scrie fanatik.ro

Jurnalista suferea de neoplasm pulmonar, in stadiul 4. In ultimul timp nu si-a mai putut lua tratamentul. Medicul ar fi trebuit sa-i schimbe tratamentul cu un medicament care costa in jur de 28.000 de lei. Pentru ca sistemul cardurilor de sanatate a fost picat medicul ei curant nu a putut sa prescrie reteta compensata.

„Astazi (miercuri – n.r.) am plans trei ore intr-una, inclusiv acolo la clinica, pentru ca toti cei care veneau si aveau nevoie de reteta erau trimisi acasa PLUS tc 04.01 04.14 Mi se pare inuman ca statul roman, tocmai in perioada aceasta nu are acest sistem functional”, declara Daniela Dobre

 

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.