A aparut prima fotografie cu Alex Bodi si Daria Radionova! Imaginea care o va intrista pe Bianca

Dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu a initiat cateva atacuri la adresa noului cuplu format din fostul iubit al acesteia si Daria Radionova.

Toul s-a petrecut in mediul online, mai exact, pe Instagram. Rusoaica a postat o poza cu afaceristul Alex Bodi la poveste, in care acestea par destul de apropiati, cu mesajul “Miss you”. Postare pe care, Alex Bodi, la randul sau, a redistribuit-o.

Imagini din trecutul actualei iubite a lui Alex Bodi au iesit la iveala. Rusoaica a suferit numeroase interventii chirurgicale, care au schimbat-o complet.

daria

Publicitate

„Vreau sa va aduc la cunostinta ca ceea ce se scrie despre mine in retea chiar, intr-adevar, nu ma afecteaza deloc. Nu am de ce sa ma rusinez. Eu ma iubesc si ma stimez ca personalitate. Mai ales copilaria mea, care a fost cea mai fericita perioada din viata. Am studiat la o scoala privata moderna, am facut colegiul si universitatea privata de rang international din Marea Britanie unde am acumulat nu numai cunostiinte in toate domeniile ci si prieteni buni si adevarati, cu care ma mandresc nespus de mult.

Citeste si articolul :   Alerta meteo imediata. ANM anunta COD ROSU. Zonele afectate.

Toti prietenii mei adevarati se bucura pentru mine si ma sustin in toate. Daca credeti ca ma puteti jigni cu fotografiile mele din copilarie, va inselati amarnic. De copilarie imi aduc aminte doar cu zambetul pe buze si cu capul ridicat. Mereu m-am stimat si m-am iubit, o fac acum si o voi face mereu. Niciun hater nu ma va face sa disper. Dimpotriva.

Cu cat mai multe lucruri rele se scriu despre mine, cu atat mai mult eu vreau sa fac si sa obtin in viata. Doar datorita invidiosilor am obtinut tot ce am in momentul de fata”, a scris Daria Radionova pe Instagram.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.