Tragedie in Romania! Celebra Monica Anton, gasita fara suflare in casa, la doar 49 de ani

Celebra avocata Monica Anton, care a fost viceprimar la Piatra-Neamt, a fost gasita fara viata astazi, la doar 49 de ani.

Avocata Monica Anton a incetat din viata la 49 de ani, dupa ce ar fi fost gasita in casa, cazuta pe jos

UPDATE, 2 iunie, ora 00:42. In urma articolului publicat vineri, Aurelian Soric a transmis urmatoarea reactie.

“Referitor la articolul de presa „Tragedie in Romania! Celebra Monica Anton gasita fara suflare in casa, la doar 49 de ani” publicat online la data de 31.05.2020

Nu am fost niciodata reprezentat sau asistat de catre doamna avocat Anton Elena-Monica (https://www.baroul-bucuresti.ro/avocat/03329/anton-elena-monica), subiect al articolului sus-mentionat. Dumnezeu sa O ierte!

Nu am fost niciodata parte intr-un proces penal, in consecinta nu a fost nevoie vreodata sa fiu „aparat” fata de eventuale acuzatii.

Cele doua subiecte referitoare la persoana mea, urmarite de presa dupa ce am plecat din functia publica, de altfel singurele care au fost legate de activitatea mea publica, sunt inchise, astfel: sanctiunea destituirii din functia publica este radiata din oficiu, conform art. 62^7 lit. c) din legea nr. 360/2002, din data de 11.01.2018 iar actiunea Agentiei Nationale de Integritate a fost respinsa, instanta hotarand inchiderea dosarului intrucat provenienta bunurilor a fost justificata, conform art. 18 alin. 3 din legea nr. 115/1996, solutie ramasa definitiva la ICCJ .

Actiunea prin care am contestat aplicarea sanctiunii, unde am avut angajat un alt avocat doar pentru a ma reprezenta (a se prezenta in locul meu la proces) a fost respinsa definitiv iar actiunea prin care am contestat raportul ANI, unde nu am angajat avocat (reprezentandu-ma personal) a fost admisa definitiv.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania, 3 aprilie. Bilantul oficial

Va multumesc!

Vasea-Aurelian Soric”

Stirea initiala

Femeia a fost gasita chiar de sotul ei,  cu fata in jos. Acesta  a chemat ambulanta, dar din pacate, medicii nu au mai putut sa faca nimic. In camera in care era avocata au fost gasite mai multe somnifere. Urmeaza ca medicul legist sa stabileasca exact cauza decesului dupa efectuarea necropsiei.

„In aceasta dupa-amiaza, 31 mai 2020, avocata Monica Anton, fost viceprimar, a murit, in locuinta sa din satul Bistrita, comuna Alexandru cel Bun.

Sotul ei a fost cel care a gasit-o cazuta in casa si a sunat la 112. Echipajul medical de ambulanta a resuscitat-o indelung, dar in cele din urma nu a mai putut fi salvata si medicul a declarat decesul, la cateva minute dupa ora 14”, au declarat reprezentantii ISU.

Monica Anton a fost aparator al colonelului de Jandarmi Sebastian Cucos. Tot ea il mai aparase si pe fostul sef al Politiei Neamt, Aurelian Soric.

Autor