Alerta Extrema: Ocoliti zona, degajari masive de fum

Alerta Extrema. Autoritatile au emis o alerta extrema prin sistemul RO-ALERT. Mesajul a fost transmis pe telefoane si se adreseaza locuitorilor din capitala. Cetatenii sunt atentionati ca in zona bulevardului Metarulgiei se produce un incendiu major.

Mesjaul autoritatilor

„Incendiu major produs pe bulevardul Metalurgiei, degajari masive de fum. Ocoliti zona. Eliberati caile de acces pentru trecerea structurilor de interventie. Accesati canelele media din aplicatiile din mediul online ale DSU si IGSU.”

Publicitate

Raed Arafat, comunicat despre incendiu

„Exista risc de extindere. Pompierii s-au mobilizat. Nu sunt victime. Ce exista in cele doua hale sunt ambalaje, este vorba despre o fabrica de icre, care are depozitate acolo ambalaje. In cazul in care colegii considera ca este necesara avertizarea populatiei din zona, o vor face, sigur ca se va emite un mesaj de avertizare. Riscul este cel de extindere, in primul rand. Daca nu e vorba de salvare de vieti, nu se intra in interior, dar exista riscul prabusirii”, a declarat Raed Arafat

Citeste si articolul :   Presedintele mexican, depistat cu COVID

photo_2020-05-31_19-42-15

Recomandarile autoritatilor

CetateniI care locuiesc in zona Metalurgiei sunt rugati sa inchida geamurile deoarece fumul degajat este foarte toxic.

16 autospeciale au fost trimise la fata locului. Traficul este blocat in zona pentru a permite accesul masinilor de intervenitie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.