Inca o fabrica din Romania, inchisa din cauza unui focar de coronavirus

Inca o fabrica din Romania s-a inchis dupa ce noua angajati au fost diagnosticati cu Covid-19.

Fabrica de produse metalice din Codlea isi sudpenda activitatea dupa ce 9 angajati au fost confirmati cu Covid-19.

Conducerea societatii a decis sa testeze toti muncitorii, 78 la numar dupa ce un barbat a fost depistat pozitiv cu noul virus.

Barbatul se simtea rau si s-a prezentat marti la un spital. Pentru ca avea simptome, doctorii au decis sa il testeze pentru Covid-19, iar suspiciunile s-au adeverit.

Publicitate

Acum, mai multe persoane sunt izolate la domiciliu, iar fabrica a anuntat ca isi suspenda activitatea pana pe 11 iunie.

Unul dintre membrii familiei barbatului, confirmat si el cu Covid-19, este angajat al oficiul postal din oras, iar DSP a deschis si acolo o ancheta.

Conform protocolului cladirea a fost dezinfectata, iar activitatea a fost reluata pentru ca niciunul dintre anagajatii oficiului nu prezinta simptome.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.