Elena Ionescu, noi detalii despre divortul de sotul ei: “Am vazut imaginile din presa”

In ciuda faptului ca aveau un bebelus impreuna, Elena Ionescu a divortat de sotul ei pe 13 septembrie anul trecut.

”Eu nu m-am casatorit ca sa divortez. M-am casatorit ca sa am o familie, un copil. Asa a fost sa fie. Probabil ca s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Cand doi oameni nu se mai respecta, deja mult din relatie s-a pierdut. Eu respect, daca pot sa imi asum o calitate este respectul fata de persoana de langa mine si fata de mine. Toti gresim, dupa greseala se intampla niste lucruri sau nu. Cineva isi asuma sau nu, poate sa sustina o situatie sau nu.

Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, inca eram impreuna. Eu iubesc cu totul in general si sunt cu totul in orice. Cand constientizezi niste lucruri, nu poti sa spui decat ca a fost cel mai bine pentru amandoi asa. Prefer sa pastrez ce a fost frumos, sa nu arunc cu namol in ce a fost, pentru ca avem un copil”, a marturisit castigatoarea Survivor Romania intr-o emisiune.

Elena Ionescu a dat mai multe detalii dupa ce a semnat actele de divort: ”Noi am divortat de comun acord, la notar, fiindca asa a fost cel mai bine pentru amandoi. Nu am avut nimic de impartit. Slava Domnului, intr-un an si ceva de casnicie, nu au fost lucruri sa ne puna in situatia de a alege.

In fine, nu este usor sa treci printr-un divort, dar intotdeauna este cineva sus, acolo, alaturi de noi, si sunt convinsa ca puterea asta pe care eu o am acum, sa ma simt dupa toate lucrurile astea eliberata, sustinuta, ma determina sa ma simt bine. Am un copil pentru care merita sa lupt, de aceea, pentru el, voi mentine oarecum legatura cu Razvan”, a spus cantareata.

Dupa ce au aparut imagini cu Razvan Stanciu impreuna cu fosta sa iubita, Elena Ionescu a marturisit: ”Am vazut imaginile din presa, omul alege ce este mai bine pentru el, sa fie sanatos, pentru mine este importanta cariera in momentul de fata, copilul meu. Fiecare trece cum poate peste un divort, stii cum e…

Eu am sa suplinesc pentru copil educatia lui, necesitatile lui si ce implica totul de acum inainte, sunt responsabila intrutotul. Si sunt convinsa ca atata timp cat este langa mine nu ii va lispi absolut nimic, fiindca voi face tot ce imi sta in putinta ca lui sa ii fie bine”.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.