Cine este, de fapt, Siena Vuscan si de ce a pierdut marele premiu la Romanii au Talent. Ceea ce nu s-a spus la Tv

Concurenta de la Romanii au Talent care s-a clasat pe locul 2, Micuta Siena, are doar 10 ani. Chiar daca nu a reusit sa ia premiul cel mare, aceasta are in fata un viitor artistic stralucitor.

Siena interpreteaza pe scene mari opera in limba chineza, avand deja o cariera muzicala de invidiat. Fetita minune locuieste cu parintii sai in China.

La numai cinci ani, Siena impreuna cu tatal ei au fost chemati in China de producatorii unei emisiuni de talente pentru a canta impreuna.

Invitata la o emisiune din Shanghai, a reusit sa uimeasca pe toata lumea cu o melodie interpretata in limba chineza.

De atunci viata ei s-a schimbat, aceasta iubeste muzica foarte mult, de aceea ia si lectii de canto de 4 ori pe saptamana.

Mica artista mai are inca doua pasiuni pe langa muzica si actorie, acestea sunt pictura si scrisul. Parintii acesteia o incurajeaza foarte mult in tot ceea ce face.

Citeste si articolul :   Se discuta noi restrictii pentru romani. Se interzice iesirea din localitatile cu o rata peste 3 la mie.

Desi s-a nascut in San Francisco, in SUA, Siena vorbeste foarte bine limba engleza, chineza si romana. S-a obisnuit in China, iar atunci cand vine in Romania i se face repede dor de China. Parintii Sienei sunt din Cluj, dar de 6 ani locuiesc in Huangdao.

Cu toate ca vor sa calatoreasca in mai multe tai, momentan locuiesc in China datorita carierei muzicale a fetitei lor, scrie fanatic.ro.

Autor