Elena Ionescu, marea castigatoare de la Survivor Romania. Unde se afla chiar acum cu Razboinicii Andi, Cristian si Emanuel

Castigatoarea Survivor Romania, Elena Ionescu, le-a transmis sustinatorilor sai un mesaj de multumire filmat in masina in drum spre munte.

“Ce frumos e in libertate! Va iubesc si va multumesc pentru toate mesajele voastre. O sa revin cand imi revin din starea asta si o sa va raspund tuturor asa cum meritati. Datorita voua sunt atat de fericita, voi ati contribuit la toata schimbarea din viata mea! Va multumesc si va iubesc!

Sunt cel mai norocos om in viata!”, a spus Elena Ionescu pe contul sau de Instagram.

Mesajul cantaretei pentru fani dupa ce a castigat Survivor: “Va iubesc si va multumesc! Datorita voua sunt atat de fericita!”

Publicitate

“Ce frumos arata! Ma cheama verdeata asta. Daca nu ma duc in jungla, ma duc la aer curat, la munte, frumos. Sa ne relaxam, ca meritam!”, a completat ea.

https://www.instagram.com/p/CA2WHVqlC_W/?utm_source=ig_web_copy_link

Telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finalisti, Lola, Emanuel, Iancu si Elena in imaginile din Republica Dominicana in direct, intr-un platou amenajat special pentru Marea Finala.  Cei patru finalisti au tinut discursuri, au depanat amintiri, au explicat trairile cele mai emotionante cu lacrimi in ochi.

Citeste si articolul :   Mai completam sau nu declaratia pe propria raspundere dupa 15 mai? Raspunsul dat de Marcel Vela

Sustinatorii au putut vedea imagini in exclusivitate din spatele camerelor de filmat. La final, publicul a fost cel care a judecat evolutia fiecarui jucator, prin vot, declarandu-se astfel si mare castigator.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.