Anunt de ultim moment despre pensiile romanilor

Primul ministru Ludovic Orban a declarat la a un post TV, ca pensiile vor creste, dar vor creste in functie de dezvoltarea economica. Liderul PNL a mai spus ca, daca economia permite, pensiile vor creste cu un procent mai mare.

„Pensiile vor creste, cu cat vor creste pensiile depinde de starea economiei si de capacitatea efectiva de a plati pensiile.

Sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentala, vrem sa oferim garantia ficarui pensionar de a primi pensia pe care o merita”, a spus premierul.

Publicitate

Intrebat daca se va da 10 la suta sau 40 la suta, prim-ministrul a spus ca asta va fi stabilita in functie de economie.

Publicitate

”La sase luni va trebui prezentat un raport privind situatia economica si bugetara. Vom face prognozele de evolutie a economiei romanesti, la baza deciziei pe care o vom lua va sta realitatea economica. Repet, pensiile vor creste dar cu cat permite economia. Cu cat economia merge mai bine, pensiile vor creste cu un procent mai mare”, a spus Ludovic Orban.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.