Ultima ora: Tarom vine cu noi zboruri de repatriere pentru romanii din Italia si Spania. Cat costa un bilet si cine poate calatori

Compania aeriana Tarom a anuntat ca va introduce zboriri de la Bucuresti la Roma, Milano, Madrid, Barcelona si retur.

Anuntul TAROM:

Dragi pasageri,

La solicitarea dumneavoastra, am introdus urmatoarele zboruri spre si dinspre ITALIA cu data de calatorie 26 mai 2020:

Publicitate

Bucuresti – Roma – Bucuresti, tarif 208 euro, cu bagaj de mana de 10 kg si bagaj de cala de 30 kg incluse;

Bucuresti – Milano – Bucuresti, cu tarif de 200 euro, cu bagaj de mana de 10 kg si bagaj de cala de 23 kg incluse.

Zborurile sunt operate in conditii speciale, sub incidenta HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceaste considerente pasagerii care vor fi acceptati la bordul aeronavelor trebuie sa se incadreaze in urmatoarele categorii:

Dinspre Italia spre Romania vor fi acceptati doar cetatenii romani care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.

Dinspre Romania spre Italia trebuie

Citeste si articolul :   Romania traieste drama Italiei: "Pacientii cu sanse minime nu pot fi decuplati. E primul venit, primul servit"

– sa fie cetateni italieni sau
– sa fie lucratori sezonieri cu contract de munca conform art. 4, alin. I sau

Publicitate

– sa fie lucratori din sectorul transporturilor, prevazuti in anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi (“green lanes”), in temeiul orientarilor privind masurile de gestionare a frontierelor, in vederea protejarii sanatatii si a asigurarii disponibilitatii marfurilor si serviciilor esentiale – C (2020 1897/23.03.2020).

De asemenea inainte de efectuarea zborului va rugam sa respectati conditiile de calatorie speciale, pe care le gasiti aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicatia mobila si de la orice agentie TAROM!

Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.
Spor la rezervat!

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.