Horoscop 12 mai, cu Neti Sandu. Pestii isi schimba serviciul, Scorpionii sunt pe val

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog aduce vesti de la astre pentru toate zodiile. Afla cum stai azi cu dragostea, banii, sanatea si cariera.

HOROSCOP 12 MAI 2020 BERBEC

O sa aveti de semnat acte, sa incheiati o situatie scolara, ca sa promovati, sa urcati pe scara ierarhica. Poate va legati de un aspect anume ca sa-i cereti sefului niste bani in plus si o sa va alegeti macar cu o prima, daca nu cu un surplus salarial permanent.

HOROSCOP 12 MAI 2020 TAUR

Publicitate

Poate va interesati la banca de o rata pe care vreti s-o amanati, poate mai aveti si alte tranzactii de facut. Regimul banilor e rascolit. Se poate sa va umpleti timpul cu mai multe activitati care sa va ajute sa descarcati un tumult emotional si sa luati bani, sa aveti cu ce sa va achitati de obligatiile financiare.

HOROSCOP 12 MAI 2020 GEMENI

Sunt obiecte pe care le puteti valorifica si o sa va luati ce aveti nevoie, ca o fi suficient salariul. Sunt idei pe care le puteti pune in practica si altele care asteapta momentul propice, ca o sa fie totul in miscare. Ce facem acum poate nu mai e valabil maine, saptamana viitoare.

HOROSCOP 12 MAI 2020 RAC

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 aprilie 2022. Toate zodiile au o zi linistita, fara activitati si evenimente iesite din comun

Cu partenerul de cuplu or fi de lamurit niste aspecte pe care le-ati tinut sub tacere, dar e bine sa va descatusati, ca sa mearga relatia. Vesti, confirmari, o sa fie un du-te-vino de mesaje care sa va tina in priza si o sa dati raspunsuri prompte, ca sa nu pierdeti un tren valoros.

HOROSCOP 12 MAI 2020 LEU

O sa aveti niste oameni in jurul vostru care sa va sustina in tot ce o sa faceti si o sa aveti spor, o sa va mearga bine. E posibil sa se adune niste bani, din surse diferite si sa-i folositi si cand o sa iesiti din casa, ca o sa aveti multe de cumparat. Poate mai dati si pe reparatia masinii.

HOROSCOP 12 MAI 2020 FECIOARA

O sa trebuiasca sa va ingrijiti de sanatate si sa faceti o programare la medic pentru dupa 15 si sa vedeti cu alimentatia cum va descurcati. Poate se iveste ceva nou de lucru si o sa va puneti toate resursele la bataie, ca sa fiti, ca de obicei, de neinlocuit, sa fie de durata colaborarea.

Publicitate

HOROSCOP 12 MAI 2020 BALANTA

O sa faceti o reevaluare a banilor din cont ca sa stiti ce va puteti permite sa cumparati pentru casa si ai vostri. Se contureaza o plecare la munca sau trebuie sa incheiati o situatie scolara pentru voi sau pentru copii sau care necesita deplasare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 august 2022. Visele Fecioarei vor deveni realitate

HOROSCOP 12 MAI 2020 SCORPION

O sa gasiti o solutie ingenioasa de investit banii din cont, poate nimeriti ceva ieftin si de calitate pentru casa. Ati putea semna acte, sa rezolvati si o situatie legata de scoala, de serviciu si sa incepeti proiecte noi, ca aveti o energie pe care vreti s-o consumati eficient.

HOROSCOP 12 MAI 2020 SAGETATOR

O sa va puneti masina la punct sau chiar sunteti decisi sa va luati alta ca o sa fie unda verde la condus. Or sa va treaca niste bani prin mana, ca aveti de luat si de platit diverse si nu o sa amanati pe altadata.

HOROSCOP 12 MAI 2020 CAPRICORN

Se poate sa munciti mai mult si sa vina si mai multi bani, ca aveti pe marele bancher, pe Jupiter in zodia voastra. E o incarcatura emotionala la voi, la aflarea unei vesti, poate fi vorba si despre bani, dar si despre cineva care vrea sa fiti din nou impreuna, ca ati invatat din greseli.

HOROSCOP 12 MAI 2020 VARSATOR

O sa vorbiti mai clar, mai mult poate, cu partenerul de cuplu, ca sa se dezinstaleze raceala, distanta dintre voi, sa fiti echipa. Se poate sa aveti niste revelatii si sa intelegeti ce aveti de facut de aici inainte, ca se deschide o noua perspectiva profesionala si o sa fiti pe faza.

Citeste si articolul :   Exclusiv. Luna Neagra(Lilith) in Gemeni tulbura totul in urmatoarea perioada. Cel mai detaliat horoscop pentru toate zodiile

HOROSCOP 12 MAI 2020 PESTI

Poate va faceti curaj sa va prezentati la un interviu online, ca n-or fi prea multi contracandidati si aveti sanse sa capatati jobul. E bine sa fiti mai grijulii cu alimentatia, ca sa nu apara vreun dezechilibru, sa-i monitorizati si pe ai vostri, ca sa fiti cu totii in cea mai buna forma.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.