Zi de lacrimi pentru Andreea Marin: „S-a oprit pe pamant, ca sa devina inger in cer”

Pentru Andreea Marin, ziua de 11 mai este foarte trista. In fiecare an isi plange mama care s-a stins la doar 36 de ani. Aceasta a ramas fara mama la doar 9 ani.

Mama Andreei Marin ar fi implinit astazi 69 de ani, de aceea aceasta a postat un mesaj plin de emotie in care a vorbit despre cum mama ei ar fi fost o bunica foarte buna pentru fetita ei.

“Ar fi fost o bunica incaruntita implinind 69 de ani azi, cu riduri impodobindu-i chipul bland si frumos, daca nu s-ar fi stins in bratele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pamant, ca sa devina inger in cer. Multumesc pentru tot ce mi-ai daruit, mama, sper ca imi auzi nu doar glasul, ci si fiecare bataie de inima…”, a scris Andreea Marin in mediul online, pe pagina sa de Instagram.

Mama vedetei s-a stins din viata la numai 36 de ani, in urma unui accident de masina. Cei patru membri ai familiei se intorceau acasa dupa vacanta petrecuta la mare. Dan Marin a fost cel care a provocat accidentul, tatal vedetei. Acesta a intrat intr-o alta masina. Violeta Marin a sarit sa isi protejeze fetele, lucru care i-a adus sfarsitul.

“Sticla se transforma in cioburi infime…mama se arunca deasupra noastra cu un ultim gest de protectie si dragoste fara de margini. Bolidul loveste puternic si socul inseamna pentru ea o rasucire brusca, iar ceva ii strapunge inima. Se pravale si buzele-i intredeschise cauta aer, corpul meu e incatusat, jumatate in bolid, jumatate in epava noastra. Ies dintre fiare, eu si tata suntem mai putin raniti. Ploaia sterge lacrimi, spala rochia rosie a mamei, inabusa durerea cumplita a puiului mic de langa mine. Mama, inger cazut, se stinge in bratele mele pana sa ajungem la spital”, a scris Andreea Marin.

Autor